13 °C

Търси се журналист

Търси се журналист-репортер за новинарски емисии в електронна медия със завършено средно или висше образование.

Предимство е да има опит в сферата на публичните комуникации, медии.

Необходимо е да притежава добри комуникативни способности, умение за работа в екип, творческо мислене и креативност .

Място на работа – гр.Първомай, обл.Пловдив.

Компанията предлага:

 – Интересна предизвикателна и динамична работа;

 – Усъвършенстване на Вашите знания и умения;

 – Интересна работа в медиен екип.

 – Трудов договор , сключен с ЕСКОМ ООД

Задачите, които ще изпълнява служителят, включват:

 – Създаване на журналистически текстове;

 – Отразяване на медийни събития;

 – Изготвяне на журналистически материал;

 – Работа с онлайн платформа;

 – Авторски разработки;

 – Писане и преработка на текстове;

 – Следене за актуална информация;

 – Фотографиране;

Изисквания:

 – Грамотно изразяване на писмен и говорим български език.

 – Критическо мислене

 – Много добра комуникативност и умение за работа в екип.

 – Компютърна грамотност.

 – Комуникация с рекламодатели

Желаещите да се кандидатират за предложената позиция е необходимо да изпратят на e-mail : office@parvomai.escom.bg актуална снимка, автобиография и мотивационно писмо.

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Юр
  Юрдан
  12 0
  10:49, 20 ное 2018
  При тия изисквания освен да отмъкнете Виктор Николаев от Нова Телевизия срещу 20 бона заплата... В Първомайска община такива грамотни екземпляри отдавна не виреят.
 • 2
  Пи
  ПИТАГОР
  6 -2
  11:47, 20 ное 2018
  Яз ни ръзбирам само за ко най слабата ми ученичка по математика съ утказа от тува поприще. Тедо какво ще правим без теб ни знам ни мужа ли да ги съвместяваш тия твои задължения. Ве от еском няма нивгъш да намерите дустоен заместник на тедиту за тува и придложете повече парички и я привлечете пак на своя страна. Журналистиката в пърумай жъ изгуби многу аку теда я няма.
 • 3
  Лу
  Лудото Коле
  6 -1
  14:27, 20 ное 2018
  Кач пара ве?! Обявете заплащането , за да знаем дали си струва...
  • Де
   Дедовия
   5 0
   05:06, 21 ное 2018
   Кво те интересуват парите, които ще ти дават като заплата ??? Ако си кадърен и корумпиран няма да ти трябва и заплата,както е в повечето медии . И за това България ще е на 124 място по свобода на словото . Ще възхваляваш кмета Слънце ( Папаза )и гладен няма да останеш
  • Лу
   Лудото Коле
   3 -1
   10:10, 21 ное 2018
   Дедовия,

   колкото повече, толкова повече, сети ли са?! Мечу Пух гу е казал още.
  • Де
   Дедовия
   3 0
   16:11, 21 ное 2018
   То е така,но нали знаеш...*** ,глава затрива. Няма безплатен обяд
 • 4
  Wh
  whatever
  8 -1
  16:36, 20 ное 2018
  Според последните публикации на Чавдар наша Теда щяла да става учител за бъдещето....
  А какво ще рече това? Ами нищо ново и невъзможно за нея. Просто ще следва собствения си опит и "добрите" практики на новия й началник и така ще ни подготви за бъдещето, което в нашия град ще рече слугуване и бацкане на задни части на определени хора...
  • Уй
   уйково мъндало
   1 -1
   14:03, 21 ное 2018
   кък жъс паснат с Чавдара ... току виж пресаташе, пък що не и пиарка
 • 5
  Шм
  ШМАТКА
  0 0
  19:04, 22 ное 2018
  Ей,че вие търсите идеалния журналист, бе хора с тези 13 изисквания!
 • 6
  Са
  Сашо Диков
  2 -1
  09:53, 23 ное 2018
  Да си журналист и да стигнеш до тая позиция в град, в който нищо не се случва си е падение. Ще намерят, ама някой пълен лузър и кмета ще му подхвърля по 500лв на месец за да се пишат хвалебствие за него. Култовата Теодора напуска ли , какво става ?

Хороскоп за 24.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Работната ви заетост ще ви носи добри финансови удовлетворения. Помислете преди да вземете важно решение. Не трябва да бързате, има неща, за които е нужно време за да оцените правилно. Ако се нуждаете от духовна подкрепа, имате от кого да я получите. Близките ви също ще помогнат да се разтоварите.
24 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Този ден е подходящ за подписване на договори и на всякакъв вид споразумения. Възможно е да се появят непредвидени ангажименти, но едва ли има нещо, с което не можете да се справите. Поемете семейния бюджет в свои ръце и не допускайте близките ви да правят необмислени разходи. Вие сте тези, които най-добре биха се справили с тази задача.
24 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Предлага ви се чудесна възможност да приложите вашия богат житейски опит. В служебен план нещата ще се развият неочаквано добре, дори за самите вас, ако съумеете да запазите присъствие на духа и способност да се съсредоточите върху най-главното. Проявете повече разум и търпение към провокациите, отнасящи се до законността и реда.
24 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Имате добри усещания за бъдещето си и интуицията ви подсказва, че сте на прав път. Така е. Днешните доказателства в тяхна подкрепа ще повишат самочувствието ви. Делово предложение ще ви ентусиазира с изгодните за вас перспективи. Не оставяйте партньора си да гадае за намеренията ви, споделете ги и заедно ще ви бъде по-лесно да ги реализирате.
24 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
С решаването на професионални и делови въпроси ще започнете деня си, оставяйки личните за по-късно. В плановете ви влизат и нови начинания, остава да изберете подходящия момент за стартирането им. Влагайки старание и разум, ще привличате на своя страна и силните на деня, което ще ускори успеха ви.
24 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят ви ще бъде натоварен, но и успешен. На моменти ще се осланяте на доброто си впечатление, което оставяте у другите и няма да сгрешите. Ще получите добри новини, свързани с бизнеса и това допълнително ще ви активизира. Ще ускорите намирането на необходимите средства за финансиране на бъдещ проект.
24 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Приятна среща ви очаква днес. Споделяте неща, които ви вълнуват от доста време и получавате ценни съвети. Всичко това ще ви подейства наистина разтоварващо. Постарайте се да свършите плановете си за деня, за да сте удовлетворени от себе си.
24 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят няма да бъде особено добър за тези, които страдат от хронични заболявания. Вземете нужните превантивни мерки навреме. Не се изкушавайте да съветвате когото и да било. Самочувствието ви е подплатено, но е много вероятно да подведете някой важен за вас човек. Просто има неща, които всеки сам трябва да реши за себе си.
24 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Делово ще пристъпите към изпълнение на предстоящите си задачи и без да губите време в излишни приказки ще се включите във времето. Не пренебрегвайте мнението на колегите си, покажете им, че вярвате в тях, като не изтъквате непрекъснато заслугите си. От умението ви да работите в екип ще зависят и резултатите ви.
24 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Благоприятно за вас ще се развиват деловите ви ангажименти. Ще сложите край на работен проект и удовлетворени от резултатите ще се устремите към нов. Концентрирайте се над главното, проникнете в същината на нещата и на практика ще претворите замисленото. Няма да ви липсва и напрежение, но вие сте свикнали.
24 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес ще трябва да измислите стратегия за действие по важен за вас въпрос, тъй като обичайните ви ходове ще се окажат недостатъчни. Бъдете отворени към чужди идеи, тъй като това е начинът да намерите най-подходящата за вас. Флирт на работното място ще ви разконцентрира от работата ви, а това не е желателно. Не бягайте от отговорностите си.
24 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С професионалният си подход към служебен проблем ще създадете нужната организация и условия за благоприятното му решаване. Не подценявайте качествата и на партньорите си, работете за общите си интереси и живейте в мир със себе си. Не бъдете мнителни, или поне не го показвайте.
24 фев 2020
Последни новини