21 °C

Търси се журналист

Търси се журналист-репортер за новинарски емисии в електронна медия със завършено средно или висше образование.

Предимство е да има опит в сферата на публичните комуникации, медии.

Необходимо е да притежава добри комуникативни способности, умение за работа в екип, творческо мислене и креативност .

Място на работа – гр.Първомай, обл.Пловдив.

Компанията предлага:

 – Интересна предизвикателна и динамична работа;

 – Усъвършенстване на Вашите знания и умения;

 – Интересна работа в медиен екип.

 – Трудов договор , сключен с ЕСКОМ ООД

Задачите, които ще изпълнява служителят, включват:

 – Създаване на журналистически текстове;

 – Отразяване на медийни събития;

 – Изготвяне на журналистически материал;

 – Работа с онлайн платформа;

 – Авторски разработки;

 – Писане и преработка на текстове;

 – Следене за актуална информация;

 – Фотографиране;

Изисквания:

 – Грамотно изразяване на писмен и говорим български език.

 – Критическо мислене

 – Много добра комуникативност и умение за работа в екип.

 – Компютърна грамотност.

 – Комуникация с рекламодатели

Желаещите да се кандидатират за предложената позиция е необходимо да изпратят на e-mail : office@parvomai.escom.bg актуална снимка, автобиография и мотивационно писмо.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Юр
  Юрдан
  12 0
  10:49, 20 ное 2018
  При тия изисквания освен да отмъкнете Виктор Николаев от Нова Телевизия срещу 20 бона заплата... В Първомайска община такива грамотни екземпляри отдавна не виреят.
 • 2
  Пи
  ПИТАГОР
  6 -2
  11:47, 20 ное 2018
  Яз ни ръзбирам само за ко най слабата ми ученичка по математика съ утказа от тува поприще. Тедо какво ще правим без теб ни знам ни мужа ли да ги съвместяваш тия твои задължения. Ве от еском няма нивгъш да намерите дустоен заместник на тедиту за тува и придложете повече парички и я привлечете пак на своя страна. Журналистиката в пърумай жъ изгуби многу аку теда я няма.
 • 3
  Лу
  Лудото Коле
  6 -1
  14:27, 20 ное 2018
  Кач пара ве?! Обявете заплащането , за да знаем дали си струва...
  • Де
   Дедовия
   5 0
   05:06, 21 ное 2018
   Кво те интересуват парите, които ще ти дават като заплата ??? Ако си кадърен и корумпиран няма да ти трябва и заплата,както е в повечето медии . И за това България ще е на 124 място по свобода на словото . Ще възхваляваш кмета Слънце ( Папаза )и гладен няма да останеш
  • Лу
   Лудото Коле
   3 -1
   10:10, 21 ное 2018
   Дедовия,

   колкото повече, толкова повече, сети ли са?! Мечу Пух гу е казал още.
  • Де
   Дедовия
   3 0
   16:11, 21 ное 2018
   То е така,но нали знаеш...*** ,глава затрива. Няма безплатен обяд
 • 4
  Wh
  whatever
  8 -1
  16:36, 20 ное 2018
  Според последните публикации на Чавдар наша Теда щяла да става учител за бъдещето....
  А какво ще рече това? Ами нищо ново и невъзможно за нея. Просто ще следва собствения си опит и "добрите" практики на новия й началник и така ще ни подготви за бъдещето, което в нашия град ще рече слугуване и бацкане на задни части на определени хора...
  • Уй
   уйково мъндало
   1 -1
   14:03, 21 ное 2018
   кък жъс паснат с Чавдара ... току виж пресаташе, пък що не и пиарка
 • 5
  Шм
  ШМАТКА
  0 0
  19:04, 22 ное 2018
  Ей,че вие търсите идеалния журналист, бе хора с тези 13 изисквания!
 • 6
  Са
  Сашо Диков
  2 -1
  09:53, 23 ное 2018
  Да си журналист и да стигнеш до тая позиция в град, в който нищо не се случва си е падение. Ще намерят, ама някой пълен лузър и кмета ще му подхвърля по 500лв на месец за да се пишат хвалебствие за него. Култовата Теодора напуска ли , какво става ?

Хороскоп за 18.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
18 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
18 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
18 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
18 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
18 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
18 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
18 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
18 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
18 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
18 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
18 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
18 сеп 2020
Последни новини