12 °C

Песен на Деница Караславова ще звучи като училищен звънец

От понеделник училищният звънец в СУ “Проф. Д-р Асен Златаров” ще подканя учениците и учителите да влязат в час с песента на Деница Караславова “Може да ми се обадиш”. Красивата и талантлива Деница стана популярна след блестящото си участие в последния сезон на музикалния формат "Гласът на България". Тя бе основен претендент в отбора на Поли Генова. Малко след края на предаването, очарователната 16-годишна певица подписа с лейбъла "Монте Мюзик".

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Аз
  Аз
  7 0
  15:04, 26 окт 2018
  Браво, на момичето. Уникална песен, страхотен клип. Много красива и талантлива. Адмирации.😊
 • 2
  Wh
  whatever
  4 -5
  15:16, 26 окт 2018
  За момичето и песента суперлативи, но да ги оставим настрана.
  Истинските овации отиват за Кирякова, която явно се е прицелила в пулицър или друга подобна награда за журналистика с отразяването на такова важно за града събитие... Така се става топ репортер. БРАВО!
 • 3
  Wh
  whatever
  10 -2
  15:34, 26 окт 2018
  A както си го подкарала, скоро да очакваме ли и "новини" от сорта на това какво ще обядват децата в
  Златаров?
  И е СУ, а не СОУ!!! Хем работиш там...
 • 4
  Лу
  Лудото Коле
  6 0
  15:42, 26 окт 2018
  не знам за журналистиката, ама нашата мома е много хубава!
  Отличен 6++ за нех й!
 • 5
  Лу
  Лудото Коле
  4 -7
  15:51, 26 окт 2018
  дохада ли си в пърумай ? жа я заведа при семко на кръчма, да ядем свински уши с чесън пък посли жа я заведа в ефекса на дискотека , и най -накрая жа идем на шарен гого-вия острув да са усъмотим ;) и за сичко тва я платам!!
 • 6
  Пъ
  Първомаец
  29 -3
  16:15, 26 окт 2018
  А какво толкова да се гордеем с нея, във формата дори не спомена нищо за родния си град, представи се за “Пловдивчанка” в повече, аман от такива “горди” ПЪРВОМАЙЦИ!
 • 7
  Ме
  меломан
  3 -6
  20:34, 26 окт 2018
  Деница показа глас и поведение достойни за финал, но твърде рано отпадна от "Гласът на България" просто защото Поли се оказа едно такова мъничко човече … Тази песен сега като жанр и изобщо е твърде ниска топка за нашето момиче. Ама нека се повърти малко да се порадваме на гласа и, та дано някой да я издърпа някъде наистина високо, където и е мястото! И да - много хубава и значима за града ни новина!
 • 8
  12
  123
  6 -5
  09:07, 27 окт 2018
  И какво толкова се въодушевяват някои от една певачка?Да си пее там и да си се възхищава на себе си.

Хороскоп за 19.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Споделяйте притесненията си и търсете мнението на специалисти, така ще ви бъде по-лесно да намерите решението, което търсите, ще ви спести време и ще съберете повече опит. Отегчението ви от някого или нещо ще отстъпи място на приятна изненада. Идеите и предложенията ви ще се оценят и ще получите подкрепата, от която се нуждаете.
19 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С творчески импулс ще търсите нови пътища за развитие на уменията си. Възможно е да срещнете известно подозрение или безразличие към работата си, но продължете да работите. Сигурно е, че ще бъдете обградени с вниманието и любовта на човека, който ви разбира и споделя интересите ви.
19 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
19 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Промените ще навлязат по-осезателно в живота ви, но за добро. Целите, които си поставяте подхранват духа ви и дават сили да се справите с предизвикателствата по пътя. Наясно сте, че трудности ще има, но и кой може да ви възпре. Придобивка за дома или лично за вас ще подобри настроението ви.
19 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате искреното желание да доведете до край започнато начинание, но независещи от вас пречки ви спъват. Разумно бихте постъпили, ако за момента заемете изчаквателна позиция и не насилвате нещата. Във ваш интерес е да се приготвите за нова атака, а не да мислите за поражение. Имате подкрепата на любимите си хора, по-добре ще е ако се вслушвате в техните съвети.
19 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Интересни събития, които няма да ви оставят да скучаете. Идеите ви за бъдещото развитие на фирмата, в която работите са напълно осъществими и биха затвърдили позициите и на пазара. Авторитета ви също нараства и претенциите ви за по-високо възнаграждение биха били напълно основателни.
19 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Много вероятно е да се натъкнете и на недоброжелатели, но негативното им влияние може да бъде неутрализирано от увереността ви. Здравословни проблеми отшумяват.
19 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нуждаете се от време за да осмислите положението. Стремежът ви към ценен и желан от вас човек скоро ще бъде задоволен. Ще се справите с бариерите, които съществуват пред вас и по отношение на намеренията ви. Самотата не е добър спътник и не се изолирайте сами. По-лесно ще ви бъде, ако до себе си имате човек, на чието рамо да се опрете.
19 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В работата си днес определено сте човекът - оркестър. Енергията ви изцяло ще бъде насочена към служебните ангажименти и вечерта основателно може да се поздравите за свършеното. Отношението на любимия човек ще направи удовлетворението ви пълно.
19 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Мнозина от вас ще посветят деня си на професионални ангажименти, които могат да улеснят работата ви за в бъдеще. Естествено не пренебрегвайте желанията на най-близките си хора и се постарайте да им доставите удоволствие. Ще останете доволни от отношението им и едва ли ще съжалявате за избора си.
19 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Наясно сте точно какво трябва да свършите днес и едва ли нещо ще е в състояние да ви попречи. Имате достатъчно търпение и бавно и методично ще осъществявате целите си. Благодарение на което успехът няма да ви подмине, а нещо повече. Очаквайте скорошно стабилизиране на финансовото състояние, което ще ви даде основа за размисъл за подходящо капиталовложение.
19 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Днес настроенията ви се променят доста лесно, затова се постарайте да си осигурите по-голяма емоционална стабилност, която много ще ви помогне в работата ви. Този ден ще ви предложи немалко изненади, на които трябва да издържите.
19 фев 2020
Последни новини