Нови сезони на "Живите мъртви", "9-1-1" и "Империята" тръгват по FOX

Живите мъртви – Сезон 9
От 8 октомври, всеки понеделник @ 23:00
Премиера за България

Последният сезон доведе до кулминацията на войната на клановете, която изправи Рик Граймс и неговата група оцелели срещу Спасителите и техният хитър лидер Нигън. Държейки живота на Нигън в ръцете си, Рик е изправен пред определящ избор. След като еднолично взима решение да пощади Нигън, Рик подкрепя ценностите, които мъртвият му син Карл е отстоявал в името на по-добро бъдеще, но създава конфликт в групата си.

Виждаме оцелелите година и половина след края на войната да възстановяват цивилизацията под твърдото ръководство на Рик. Сега общностите работят заедно и между тях е настъпил относителен мир, поглеждат към миналото, за да изградят бъдещето, но светът, който познават, се променя бързо. Създаденото от човешка ръка продължава да се руши и природата надделява, като променя условията и изправя оцелелите пред нови предизвикателства.

Времето тече и общностите срещат неочаквани пречки, опасности и бродещи, разбира се, но нищо не може да ги подготви, за страшната сила, с която предстои да се сблъскат. Тя заплашва идеята за цивилизацията, която нашите оцелели толкова усърдно се опитват да построят.

C участието на:
Андрю Линкълн като Рик Граймс
Норман Рийдъс като Дарил Диксън
Лорън Коуън като Маги Грийн
Мелиса Макбрайд като Каръл Пелтие

9-1-1 – Сезон 2
От 9 октомври, всеки вторник @ 22:00

Премиера за България

Създателите Раян Мърфи, Брад Фалчък и Тим Майниър преоткриват телевизионната драма с „911“, като проследяват стресиращия живот на полицейските служители, парамедиците и пожарникарите, които попадат в опасни, шокиращи и сърцераздирателни ситуации. Те трябва да балансират между това да спасяват най-уязвимите и да решават проблемите в собствения си живот. В провокативния сериал участват Анджела Бесет, Питър Краус и номинираната за „Златен глобус“ Дженифър Лав Хюит („Специални клиенти“, „Шепот от отвъдното“). В главните роли на поредицата участват още и Оливър Старк, Аиша Хиндс, Кенет Чой и Рокмънд Дънбар.

С участието на:
Анджела Басет (Атина Грант)
Питър Краус (Боби Наш)
Дженифър Лав Хюит (Мади)
Оливър Старк (Ивън „Бък“ Бъкли)
Аиша Хиндс (Хенриета „Хен“ Уилсън)
Кенет Чой (Хауи „Чимни“ Хан)
Рокмънд Дънбар (Майкъл Грант)

Империя – Сезон 5
От 19 октомври, всеки петък @ 22:00

Премиера за България

Империя“ е завладяваща драматична история за семейна династия в бляскавия и понякога опасен свят на хип-хопа. Сериалът проследява семейство Лайън и тяхната музикална компания „Empire Entertainment“. Основателят Лушъс Лайън (Терънс Хауърд) е кралят на хип-хопа, но компанията и влиянието му са постоянно застрашени от семейството му и от безпощадно конкурентната музикална индустрия.

С участието на:
Терънс Хауърд в ролята на Лушъс Лайън
Тараджи П. Хенсън в ролята на Куки Лайън
Джъси Смолет в ролята на Джамал Лайън
Бришер Грей в ролята на Хаким Лайън
Трай Байърс в ролята на Андре Лайън

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини