Семейство Димитрови благодари на ОбС за оказаната на дъщеря им помощ

Семейство Дарина и Ивайло Димитрови изпрати специално благодарствено писмо до Общинския съвет за решението им да бъде оказана финансова помощ на дъщеря им. След тежка катастрофа на 8 март 2018 година, малката Елена попада в болница с множество фрактури. Благодарение на решението на местния парламент тя получава навременна помощ и днес „продължава да се възстановява, преодолявайки трудностите с усмивка“.

„Благодарим Ви за проявеното разбиране, чрез което върнахте нашето спокойствие, увереност и надежда, че по-лесно ще преодолеем болката от инцидента“, се казва в писмото.

Семейството благодари и на цялата общност, оказала подкрепа за Ели.

Днес детето все по-уверено върви и очаква с нетърпение началото на учебната година и завръщането си към любимия бадминтон.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ко
    КОМШИЯТА.
    3 0
    22:12, 13 сеп 2018
    Детето и много силно и мъжко момиче сияе след това което я сполетя даже беше одеве на люлките на панаира нека да е жива и здрава истрадаха тези невинни хора заради едни пиянски историй и той с патерици се разкарва спокойно из панаира герой той трябва да го е срам да се покаже нямали затвор за то човек или го съжалиха човека щеше да ликвидира това прекрасно дете бахти и правосъдието ся то като проходи трябва тухли да пече 10 години да видиш другия пат като муха ще е.Отидоха си така сума Ти невинни хорица.
Последни новини