Motorola W7 Active: управление с жестове

Motorola представиха новия си слайдер MOTO W7 Active Edition. Основната особеност на новия телефон е възможността той да бъде управляван чрез жестове – потребителите са в състояние да подават команди до музикалния плеър и игрите чрез накланяне или разтърсване на устройството.

Например за да превключите MOTO W7 в беззвучен режим, да паузирате плеъра или да изключите будилника, е достатъчно да обърнете телефона с дисплея надолу. Двукрактното разтърсване на слайдера стартира предварително избрано приложение, като стандартно е предвидено това да е плеърът. Смяната на възпроизвежданите песни или превъртането на снимките в фотогалерията става чрез накланяне на телефона наляво или надясно.

Вграденият крачкомер позволява проследяване на изминатите разстояния, а в комбинация със софтуера Personal Trainer W7 Active се превръща в елементарен инструмент за спортни тренировки. В паметта са заредени няколко игри с поддръжка на акселерометър - Skipping Rope Challenge, Power Dance Challenge, Hoola Hoola и други.

Motorola W7 Active Edition ще дебютира в Азия и Латинска Америка преди края на второто тримесечие; за европейски дебют няма информация, но е налице поддръжка на европейските мобилни стандарти. Телефонът е достъпен в две разцветки - Licorice и Alpine White. Цената не бе оповестена.



Технически характеристики на Motorola W7 Active Edition:
Поддържани мрежи: GSM/GRPS/EDGE (900/1800/1900 MHz), WCDMA (2100 MHz)
Дисплей: 2.2-инчов TFT (320 х 240 пиксела, 262 000 цвята)
Камера: 2 мегапиксела
Фронтална камера: 0.3 мегапиксела (VGA)
Вградена памет: 30MB
Разширителен слот: microSD
Акселерометър
Крачкомер
Поддържани формати: AAC, AMR, MP3, WAV, WMA v9, eAAC+, MIDI, AAC+, MPEG-4, H.263, H.264, Windows Media v9, .3GP, MPEG-4
Батерия: 910 mAh
Разговорно време: до 480 минути
Стендбай: до 300 часа
Размери: 99 х 49 х 15 мм
Тегло: 105 грама
Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини