4 неизвестни телефона от Samsung

Неофициалната информация за нови телефони продължава да намира път в Интернет и този път засяга четири необявени продукта на Samsung, които, изглежда, са предназначени за американския пазар, пише mobilebulgaria.com

Два от тях са снабдени с QWERTY клавиатура, единият има сензорен дисплей, а клавиатурата на последния е с хибридна QWERTY подредба. Информацията за характеристиките им е ограничена, но знаем, че ще се появят на пазара до ноември. Samsung Gravity 2 е с подвижна клавиатура и 2МР камера.

Samsung подготвя и наследник на модела Blast, който се вижда на снимките и който разполага с хибридна QWERTY клавиатура.

Следва устройство със сензорен интерфейс и 3МР камера, което според информация ще се продава много евтино при подписване на договор.



Последен е сгъваем телефон с два дисплея и QWERTY клавиатура. От публикацията във форума на TmoNews разбираме, че първият телефон с Android на Samsung - i7500, няма да се продава преди ноември, но е възможно тази информация да се отнася само за мрежата на T-Mobile.
Източник: mobilebulgaria.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини