17 °C

Рекордно кратка сесия проведе Общинският съвет на Първомай

Ударна сесия, продължила 7 минути, проведоха общинските съветници на Първомай.

Първата точка беше подлагане на повторно обсъждане на решение, взето 20 дни по-рано и върнато от областния управител заради неспазена процедура. С това решение се преобразува имот от 250 кв.м. от общинска собственост в публично частна и се дава съгласие за сделка с физическо лице да се ползва съвместно с общината за търговска цел.

Общинските съветници дадоха съгласието си общински имоти, към които има интерес за закупуване, да влязат в Прогамата на общината за управление на общинските имоти, а след това да бъдат предложени на търг за продан и определиха началната им тръжна цена.

Одобрено беше и споразумение за партньорство между община Първомай и испанската неправителствена организация „Действие срещу глада“, за да бъде разработен и реализиран проект по безвъзмездно финансираната процедура „Транснационални партньорства“ по ОП“Човешки ресурси“.

По последната точка от дневния ред, местния парламент отмени предишни свои решения, за да даде съгласието за прокарване на кабел през имоти общинска собственост за захранването на имот в село Езерово.

Четирите проектопредложения в дневния ред бяха направени от кмета Ангел Папазов и заместника му Ружди Салим.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (13)

 • 1
  См
  сметкаджия
  12 -1
  13:45, 22 юни 2018
  трябва да получат за тоя месец 1,44 лева
 • 2
  Уж
  ужас
  10 -1
  13:55, 22 юни 2018
  Задавам си риторичния въпрос: Дали ги е срам ? Или са оперирани от това състояние?
 • 3
  Пи
  ПИТАГОР
  5 -4
  15:50, 22 юни 2018
  Ъм ни ги иъ срам ва. Нали ве ги избирате а после ги питате дали ги е срам. Вижте им суратяту и другия пъть пак ги изберите и пак питайте дали ги е срам.
 • 4
  11
  112
  8 -1
  00:05, 23 юни 2018
  Ами за екскурзията до Беларус споменаха ли нещо? Уж пара нема пък командировки....
 • 5
  11
  111
  7 -2
  12:59, 23 юни 2018
  Клиента на полицията Митко Хубинов не се ли пенсионира вече като съветник. До кога ще е на общинска хранилка.
 • 6
  Ци
  циник
  3 0
  14:42, 23 юни 2018
  И да пишете и да не пишете все е тая.На тези им плащат за нищоправене.Някой от вас да се сеща за тези двадесет и кусур години да е направено нещо, което да подобри или улесни живота ви,защото аз не си спомням? Само простотии и идиотщини-така е в цялата държава и това е моделът спуснат отгоре за години напред.
 • 7
  Ча
  чана Вана
  3 0
  17:32, 23 юни 2018
  На тези им плащаме часова ставка 4500 лв за почесване по задника. И това плащаме ние, данъкоплатците!
  И понеже не им стигат парите от данъците увеличиха цените на административните услуги за да има за лапане..
  Уникално! Честито на данъкоплатците!
 • 8
  Го
  Господин Никой
  5 -2
  20:27, 23 юни 2018
  Скъпи съграждани, сещате ли се, че децата ви са в чужбина, а внуците си виждате най-често по "скайп" и по "фейсбук". Ако сравним Първомай със гр. Раковски, трябва да пуснем по една сълза за нашия роден град. Там никой не работи дори и обща работа за 300 лева месечно. Казвам го защото имам приятели там. Раковски в друга България ли се намира? Тука до кога тия кукли на конци ще си развяват байряка?!!!
 • 9
  Шм
  ШМАТКА
  2 0
  22:36, 23 юни 2018
  Какво се вайкате? Спрете да ходите да гласувате изобщо и завинаги!
 • 10
  Ба
  Байо
  1 0
  23:56, 23 юни 2018
  Те това и чакат, ШМАТКЕ! Кат не идете да гласувате сички, ******ите ще ги изберат пак тях за по 50 кинта.
  • Ро
   Ройчо
   0 0
   17:12, 24 юни 2018
   Що те е срам , кажи си го направо ЦИГАНИТЕ
  • Ба
   Байо
   0 0
   20:43, 25 юни 2018
   Мен ни мъ е срам, Ройчо. Първомай.Нет ги е срам, та сменят думата мЪнгал със звездички автоматично.
 • 11
  Го
  Господин Никой
  8 -1
  12:01, 24 юни 2018
  Първомай е малък замиращ град, чийто евро-субсидии отиват в джоба на пет човека. За толкова мандати дори три пейки не ни купиха. Добре, че хората от побратимения турски град се сетиха да ни подарят. Жалко, че първомайските гамени потрошиха пейките, а пазача сладко спеше, както всички сладко спите последните 25 години. Краставиците са дебели, лютеницата гъста, а пачките в джобовете на определени хора са все по големи и по-големи. Тази година Порше Кайен, а догодина космически кораб! Спинкайте съграждани, така или иначе друга няма к'ва да я свършите! Поздрави от дъждовния Лондон, много ми е тъжно и чак ви завиждам на огромните заплати от 400 лева. Ама сещате ли се, че ваще чорбаджий не живеят с 400 лева? Спинкайте първомайци, това най-добре го умеете! ;)

Хороскоп за 28.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Днес ще се наложи да проявявате съобразителност и достатъчно комбинативност, за да постигнете целите си. Вие сте чаровни и привлекателни, и в определени моменти можете да разчитате и на това. Може би трябва да промените част от стратегията си по отношение на дадена личност, за да привлечете интереса й.
28 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не си пилейте силите и енергията в неясни и мъгляви възможности. Насочете вниманието си към важните моменти от дейността си. Работата ви с документи изисква повишено внимание, но ще ви осигури добри резултати във финансовата сфера. Ще ви занимават проблемите на близките ви и с подкрепата си ще им бъдете полезни.
28 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не се притеснявайте за времето си днес, ще ви стигне за всичко, което планирате. За сметка на заетостта си ще повишите финансите, бъдете доволни и не проявявайте излишно капризите си. Прибързаните решения не са препоръчителни, с тях рискувате да сгрешите. Бъдете толерантни към онези, които понасят обратите в настроенията ви.
28 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ако изпитате затруднения в работата си не се притеснявайте да потърсите подкрепа. Новини и предложения за нова работа ще зарадват други от вас. Достатъчно време сте посветили на конкретна задача, за да се отказвате от нея вече накрая й. Ще обновите връзката си с интимния ви партньор, преоткривайки в него нови качества.
28 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще срещнете добър прием днес сред колеги и клиенти. На предложенията ви ще се погледне благосклонно, предвид доказани качества и успехи. Самочувствието ви ще се подхранва и от споделените с партньора ви чувства. Връзката ви е силна и стимул за развитието ви. Ако търсите работа ще получите интересно предложение.
28 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят ще ви донесе много поводи за радост в личен и делови план. Прибързаните решения днес едва ли ще са най-удачното средство за действие. Нужна ви е по-дълготрайна стратегия, съгласувана с екипа ви.
28 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Поставяте си високи цели и в определени моменти ще трябва да забавяте темпото, което налагате, за да успявате. Една приятна изненада от любимия ви човек. Споделете вечерта си с него и бъдете на място, което ще ви помогне да се отпуснете. Вашата духовна и емоционална същност има нужда от усамотяване.
28 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще ви се наложи да направите важен избор. Имате възможност да решите важен за вас въпрос, затова не отлагайте. Колкото по-бързо това стане факт, толкова по-добре ще бъде за вас. Печелите доверието на човек от обкръжението си. Не прибързвайте с изводите относно дадено събитие.
28 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Работейки с желание и хъс за победа, ще имате отлични резултати. В тази връзка ще се постараете да приобщите към идеите си и други, като ги насърчите да се включат и покажат уменията си. Някои от вас ще поставят началото на нова дейност. Дайте си и почивка, имате нужда от нея.
28 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Недоразуменията на работното място все повече ви отегчават и след последните събития ще започнете да мислите за промяна. Неудовлетвореността ви ще е подсилена и от странични фактори, подканящи ви недвусмислено към действия. Преди да вземете окончателно решение се посъветвайте с най-близките си хора.
28 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
За да успеете при заплетена ситуация се въоръжете с търпение и вложете повече усилия. Ще се справите, но за в бъдеще бъдете толерантни към колегите и партньорите, а също и към по-младите. Ще се изнервите от разногласията в интимните отношения, но може би така узрявате и двамата. Или пък ще стигнете до извода, че противоречията са преодолими.
28 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Изключително толерантни сте с хората около вас. От това само можете да спечелите. Здравословното ви състояние е добро и не бива да се тревожите за дреболии. Помислете как можете да повишите тонуса си. Очаква ви интересна среща с човек, към когото отдавна се стремите. Имате късмет.
28 сеп 2020
Последни новини