Пиян моторист умря в стаята на баба, в която влетял през прозореца

Петима пияни влетели в четири часа сутринта на мотоциклет "Урал" без кош в жилищен дом в град Бийск. Управлявалият мотора е загинал, а останалите четирима са с различни наранявания, съобщи пресслужбата на руското МВР в Алтайския край. Пияната компания летяла из Бийск вчера. "Мотоциклетът е бил без кош. Как са се качили петима на него, е трудно да си представим. Скоростта е била толкова висока, че на завой управлявалият мотора изгубил управление и връхлетял направо в жилищния дом", се казва в съобщението на МВР.
Ударът е бил толкова силен, че трима от мотора са влетели през прозореца, като единият си е ударил главата във входната врата на жилището. Другите двама се блъснали в стените.
"Стопанката на дома е възрастна жена на 81 години. Не е ясно как инцидентът ще се отрази на здравето й, тъй като единият от влетелите, на 19 години, е починал в самата стая на бабата", се казва още в съобщението.
Единият от пострадалите е откаран в болница със счупване на гръбначния стълб и мозъчно сътресение, а останалите са с рани по главата, шията, ръцете, натъртвания, посочва РИА "Новости".

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини