19 °C

Първомайци се почувстваха венецианци за кратко

  За секунди майският дъжд превърна улиците в Първомай в реки.

  Падналата градушка не беше едра и най-вероятно не е нанесла сериозни щети. Но краткият и пороен дъжд не беше поет от канализацията и няколко читатели изпратиха снимки и видеа за необичайната веницианска гледка по улиците на Първомай.

  Минути по-късно, за радост, водата се беше оттекла.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (6)

  • 1
   Ка
   Карибски пирати
   9 -2
   22:15, 17 май 2018
   Шахтите от колко години не са чистени? Буквално шахтите преливаха от нечистотии!Кой носи отговорност по този въпрос?
  • 2
   Ту
   Тупаник
   9 -8
   22:40, 17 май 2018
   Ти си носиш отговорност, че не си изчистил шахтата пред дома си. Ако искаш и като акаш някой от общината да дойде да те избърше, търтей такъв! Стига с това чакане някой да те оправи, ами си вдигни големия задник и се позмърдай малко!
  • 3
   Ко
   комшията
   6 -8
   23:08, 17 май 2018
   отговорност носи този , чиито лайна са в съответната шахта , ревльо такъв , почисти си мръсотиите сам....
  • 4
   Ра
   Работливи пчелички
   12 -1
   23:23, 17 май 2018
   Ей умници, сигурно и зимата грабнахте греблата и изрихте града като нямаше снегорини!? Смешни станахте, по-смешни и от щатни клоуни в цирк! "Комшията" и "Тупаник" или каквито сте там, за вас се отнася!
  • 5
   По
   ПОСТРАДАЛ
   11 -1
   23:32, 17 май 2018
   Как да няма щети?! Вие добре ли сте?? Всички насаждения в дворовете станаха на парцали! Кой трябваше да предотврати това? Не трябваше ли облакът да бъде разбит? Някой не си свърши работата май и по дворовете всичкия разсад стана леш!
  • 6
   Пи
   ПИТАГОР
   11 -2
   06:32, 18 май 2018
   Ангу е виновен той трябваше лично да разбие тоя облак с глъвътъ на руждито. Следващия мандат трябва да направите обществено обсъждане по този въпрос а именно глъвътъ на руждито да се използва като таран против градушки и да се направи ракетна площадка на покрива на общинътъ с тенденция да се разрастне в космодрум. Иначе това явление с наводнението показа за пореден път че пулитиката на ангу е в известна степен правилна щото като се превърнем във втора венеция пърумай автоматически ще стане туристическа атракция за тва е хубу тия шахти да за задръстени иначе ще се провали пулитиката

  Хороскоп за 19.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
  19 сеп 2020
  Последни новини