3 °C

Първомайци се почувстваха венецианци за кратко

  За секунди майският дъжд превърна улиците в Първомай в реки.

  Падналата градушка не беше едра и най-вероятно не е нанесла сериозни щети. Но краткият и пороен дъжд не беше поет от канализацията и няколко читатели изпратиха снимки и видеа за необичайната веницианска гледка по улиците на Първомай.

  Минути по-късно, за радост, водата се беше оттекла.

  Теодора Кирякова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (6)

  • 1
   Ка
   Карибски пирати
   9 -2
   22:15, 17 май 2018
   Шахтите от колко години не са чистени? Буквално шахтите преливаха от нечистотии!Кой носи отговорност по този въпрос?
  • 2
   Ту
   Тупаник
   9 -8
   22:40, 17 май 2018
   Ти си носиш отговорност, че не си изчистил шахтата пред дома си. Ако искаш и като акаш някой от общината да дойде да те избърше, търтей такъв! Стига с това чакане някой да те оправи, ами си вдигни големия задник и се позмърдай малко!
  • 3
   Ко
   комшията
   6 -8
   23:08, 17 май 2018
   отговорност носи този , чиито лайна са в съответната шахта , ревльо такъв , почисти си мръсотиите сам....
  • 4
   Ра
   Работливи пчелички
   12 -1
   23:23, 17 май 2018
   Ей умници, сигурно и зимата грабнахте греблата и изрихте града като нямаше снегорини!? Смешни станахте, по-смешни и от щатни клоуни в цирк! "Комшията" и "Тупаник" или каквито сте там, за вас се отнася!
  • 5
   По
   ПОСТРАДАЛ
   11 -1
   23:32, 17 май 2018
   Как да няма щети?! Вие добре ли сте?? Всички насаждения в дворовете станаха на парцали! Кой трябваше да предотврати това? Не трябваше ли облакът да бъде разбит? Някой не си свърши работата май и по дворовете всичкия разсад стана леш!
  • 6
   Пи
   ПИТАГОР
   11 -2
   06:32, 18 май 2018
   Ангу е виновен той трябваше лично да разбие тоя облак с глъвътъ на руждито. Следващия мандат трябва да направите обществено обсъждане по този въпрос а именно глъвътъ на руждито да се използва като таран против градушки и да се направи ракетна площадка на покрива на общинътъ с тенденция да се разрастне в космодрум. Иначе това явление с наводнението показа за пореден път че пулитиката на ангу е в известна степен правилна щото като се превърнем във втора венеция пърумай автоматически ще стане туристическа атракция за тва е хубу тия шахти да за задръстени иначе ще се провали пулитиката

  Хороскоп за 28.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Работата ви днес ще бъде доста разнообразна, затова със сигурност няма да скучаете нито за миг. Доверете се на вътрешния си глас при взимането на важни решения. Колегите ви подкрепят, а и вие спокойно можете да се доверите на съветите, които ви дават. Имате възможността да стабилизирате отношенията си с човек от обкръжението си, на когото особено държите.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ясните ви цели водят до точни и практични действия, изчистени от всякаква суета и губене на внимание. Силни сте, когато сте спокойни, въпреки, че и в хаоса не губите присъствие на духа си. Работни промени, с които трябва да се съобразите. Не съжалявайте за развитието на професионален въпрос, скоро ще откриете, че нищо не е загубено.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще останете доволни от търговските си занимания. Ще ви се отдаде да направите сполучливи споразумения и сделки. За пътувания и лични промени сте особено настроени. Кроите планове, които с лекота ще осъществите. Неомъжените ще срещнат своят чакан партньор. Ще вложите много хъс, отстоявайки своите позиции, което ще се хареса на тези, които разчитат на вас.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес имате много добри възможности и перспективи за намиране на нова работа, а за някои дори в чужбина. За бизнеса денят е обещаващ, но не всичко ще зависи от личното желание и усилия. Здравословен проблем ще отшуми. Притесненията ви в тази насока ще се окажат напълно неоснователни. Повече внимание към партньора.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Решени сте да промените онези неща в живота си, които ви пречат да се чувствате пълноценни, като хора и професионалисти. На първо време ще започнете от обкръжението си и това ще бъде и първата ви грешка. Потърсете вината за неудовлетворението си във вътре в себе си, има какво да направите, за да изчистите съзнанието си от натоварващите ви мисли.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Промяната на обстановката около вас ще ви тласне към размисъл и съпоставяне на вече известни факти. Настроението ви често ще се мени, но в края на деня ще имате повече желание за развлечения. Приятелските ви отношения с хората от обкръжението ви правят по-добри и успешни в начинанията.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Развитието на професионален проблем ще добие друга насока след получено известие днес. Не реагирайте импулсивно, бъдете разсъдливи и последователни. Ще получите възможност за изява на потенциала си и трябва да покажете активност. Възползвайте се и ще спечелите както пари, така и слава.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Обединете усилията си с ваши съмишленици за реализация на професионалните си планове. Проявете отстъпчивост, ако се наложи, но не правете компромиси с принципите си. Увереността и желанието, които личат от действията ви привличат подкрепата на околните.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ако сте гъвкави в преговорите и умерени в претенциите си, без да искате всичко веднага и на всяка цена, ще постигнете победите си. Общуванията в деловата сфера ще се отразят положително и на личния ви живот. С доброто си настроение и навременни действия ще направите и други щастливи.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Предстоят ви много задачи, коя от коя по-спешна и неотложна. Не се изкушавайте да поемате и чужди ангажименти, въпреки популярността, която биха ви донесли. Рискувате да потънете в тях. Оставете си време и за себе си. Вечерта ви очаква хубаво настроение за танци и развлечения с колегите.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще се потрудите повече, но в крайна сметка ще постигнете желаното. Делово споразумение ще подобри позициите ви на работното място, а също и финансите ви. Ще защитите интересите и успокоите душата си. Ангажиментите ви няма да се отразят понижаващо на настроението ви, свикнали сте на натоварване.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С предимство в програмата ви ще са деловите срещи днес. От тях очаквате да постигнете договорености и приключване на търговска сделка. Заложете на умереността в думите и реакциите си. В противен случай рискувате да загубите добрите си позиции, което не е целта ви. Стремежът ви към промени ще наруши спокойствието на дома ви, но перспективите са обещаващи.
  28 фев 2020
  Последни новини