Първомайци се почувстваха венецианци за кратко

    За секунди майският дъжд превърна улиците в Първомай в реки.

    Падналата градушка не беше едра и най-вероятно не е нанесла сериозни щети. Но краткият и пороен дъжд не беше поет от канализацията и няколко читатели изпратиха снимки и видеа за необичайната веницианска гледка по улиците на Първомай.

    Минути по-късно, за радост, водата се беше оттекла.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ка
      Карибски пирати
      9 -2
      22:15, 17 май 2018
      Шахтите от колко години не са чистени? Буквално шахтите преливаха от нечистотии!Кой носи отговорност по този въпрос?
    • 2
      Ту
      Тупаник
      9 -8
      22:40, 17 май 2018
      Ти си носиш отговорност, че не си изчистил шахтата пред дома си. Ако искаш и като акаш някой от общината да дойде да те избърше, търтей такъв! Стига с това чакане някой да те оправи, ами си вдигни големия задник и се позмърдай малко!
    • 3
      Ко
      комшията
      6 -8
      23:08, 17 май 2018
      отговорност носи този , чиито ***** са в съответната шахта , ревльо такъв , почисти си мръсотиите сам....
    • 4
      Ра
      Работливи пчелички
      12 -1
      23:23, 17 май 2018
      Ей умници, сигурно и зимата грабнахте греблата и изрихте града като нямаше снегорини!? Смешни станахте, по-смешни и от щатни клоуни в цирк! "Комшията" и "Тупаник" или каквито сте там, за вас се отнася!
    • 5
      По
      ПОСТРАДАЛ
      11 -1
      23:32, 17 май 2018
      Как да няма щети?! Вие добре ли сте?? Всички насаждения в дворовете станаха на парцали! Кой трябваше да предотврати това? Не трябваше ли облакът да бъде разбит? Някой не си свърши работата май и по дворовете всичкия разсад стана леш!
    • 6
      Пи
      ПИТАГОР
      11 -2
      06:32, 18 май 2018
      Ангу е виновен той трябваше лично да разбие тоя облак с глъвътъ на руждито. Следващия мандат трябва да направите обществено обсъждане по този въпрос а именно глъвътъ на руждито да се използва като таран против градушки и да се направи ракетна площадка на покрива на общинътъ с тенденция да се разрастне в космодрум. Иначе това явление с наводнението показа за пореден път че пулитиката на ангу е в известна степен правилна щото като се превърнем във втора венеция пърумай автоматически ще стане туристическа атракция за тва е хубу тия шахти да за задръстени иначе ще се провали пулитиката
    Последни новини