Първомайският културист Димитър Иванов завоюва абсолютната титла при младежите в България

Първомайският културист Димитър Иванов стана абсолютн шампион при младежите на Републиканско първенство по културизъм и фитнес град Пловдив, което се проведе през почивните дни. Той спечели спечели златен медал в категория над 80 кг при младежите до 23 години и завоюва абсолютната титла при младежите и юношите. Ден по-рано Митко излезе в битка и с мъжете, където беше класиран на 4 място.

Това не е първото отличие на Димитър Иванов. Преди година той стана балкански шампион, а материалът за успеха му в Parvomai.NET бе един от най-четените за 2017-та.

Митко е първомаец, но от няколко години се подготвя в София при Радослав Вълчев. И днес той не забрави да подчертае, че титлата си я дължи изцяло на него.

Разказа, че е изключително доволен от представянето си при мъжете, при все, че главната му цел е била титлата и златото при младежите, затова и тялото му не е било заредено с въглехидрати.

„Благодаря на Радо Вълчев за всичко което прави за мен. Благодаря и на приятелката ми Мирела Георгиева, която ми оказа неоценима помощ,въпреки, че самата тя се готвеше за това състезание. Благодаря и на семейството ми за подкрепата“, каза още Митко.

Целта, която предстои е Балканското първенство, което ще се проведе в Румъния и турнир Dimond cup в сръбския град Чачак-престижен и труден турнир.

Двата турнира са през две седмици, а това означава трудни процеси по обезводняване и тренировки без въглехидрати.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Aтанасов А.
    23 -3
    13:42, 23 апр 2018
    Честито Мите ! Много е радващо,че наш съгражданин е спортист от такъв ранг. Жив и здрав, още по големи успехи, както международни, и титла вече и при мъжете !
  • 2
    Ив
    Иван
    5 0
    18:48, 24 апр 2018
    Браво!!!
  • 3
    Св
    СВОЙ
    2 0
    17:31, 25 апр 2018
    Браво мите!
  • 4
    Св
    СВОЙ
    2 0
    17:34, 25 апр 2018
    Поздравления! Продължавай все така напред и нагоре!
  • 5
    Ди
    Димо
    1 0
    20:16, 25 апр 2018
    Машина
Последни новини