Златаровци спечелиха футболния турнир, на който бяха домакини

Изображение 1 от 2

    Отборът на СУ „Проф.д-р Асен Златаров“ спечели турнира, организиран от училището и учителката по физическо възпитание Нели Стефанова.

    В надпреварата се включиха 5 училищни отбора – на Караджалово, Градина, Бяла река, Дебър и домакините. Срещите се играха в двора на училището, на площадката с изкуствена настилка.

    Срещите бяха ръководени от Ангел Пелтеков.

    Момчетата се включиха с много хъс и показаха огромен потенциал.

    Финалният сблъсък беше между отборите на СУ „Златаров“ и ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ - Караджалово и завърши при драматичното 2:1. Трети останаха момчетата на ОУ „Георги Караславов“ - Дебър.

    Най-много попадения отбеляза караджаловският нападател Сашо Христов – той накара противниковите вратари да вадят топката от мрежата 7 пъти. За най-полезен играч беше обявен златаровецът Сашо Добрев, а за най-добър вратар – съотборникът му Иван Герасимов.

    Две сладки фирми – „Торти Какао“ и „Сладък път“ помогнаха за реализирането на футболния празник и осигуриха награди за всички участници. За връчването на призовете беше поканен кметът на общината Ангел Папазов.

    За СУ „Златаров“ футболът се превръща от социално явление и забавление в нова форма за развитие на младежите. От следващата година в училището ще бъде разкрита спортна паралелка, в която един от акцентите ще бъде спортното усъвършенстване на най-масовия и практикуван спорт в света. 

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ка
      Караджаловец
      0 0
      23:15, 13 апр 2018
      Нещо не виждам И ТУК заслуги на Ангел Папазов , защо се е изрепчил и тук .......... С какво е помогнал ???
    • 2
      Ка
      Караджаловец
      0 0
      23:20, 13 апр 2018
      Когато някой побеждава , Кмета е там , на снимката , когато обаче става дума за проблем на града , интересно защо - липсва ? Защо , ли ?
    Последни новини