4 °C

Пълнят дупките в асфалта след стабилизиране на времето

Изображение 1 от 3

  След зимата и особено след падналия единствен по-обилен сняг, улиците и пътищата в Първомайско са превърнати в лунен пейзаж. Сигнали за улични дупки има целогодишно, но през последните дни са твърде много.

  Вечният недостиг на средства в общинската хазна и отказът на държавата да помогне за решаване на този проблем, все повече превръщат улиците в коларски пътища. Кърпенето е твърде временно решение, а и много често некачествено. Въпреки това, то е единственият вариант и в общината се готвят за акция по кърпене на асфалта.

  Машините са подготвени, каза ресорният заместник-кмет Николай Митков, в очакване сме времето да се стабилизира.

  Асфалтовата база вече е започнала да подготвя смес. Редът за запълване на дупките ще се определя от значимостта на участъка. С предимство са главните пътни артерии в града. След тях ще бъдат ремонтирани междуселските пътища. Последни ще останат малките улички, с уговорката, че ще бъдат „закърпени“ само тези от тях, които подлежат на ремонт.

  Теодора Кирякова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (14)

  • 1
   Пр
   Прост бряговец
   19 -3
   13:33, 20 мар 2018
   Митков да излезе пред хората и да каже как и защо е отклонявал бетоновози за общинска поръчка в собствения си бряговски имот. Хайде някой да му предаде въпроса а Кирякова да му вземе интервю по темата
  • 2
   На
   народееее
   24 -3
   14:00, 20 мар 2018
   Община на която Митков и Руждито са зам.кметове а Папазов кмет, нищо добро не я очаква.
  • 3
   Ре
   РЕМС
   13 -2
   15:11, 20 мар 2018
   Да каже Фиткоф отколко далече и от чия база возят асфалта.
   • Ва
    вай-вай
    1 0
    20:13, 22 мар 2018
    от базите на другаря свинар от маноле
  • 4
   Лю
   Любеновец
   11 -2
   16:49, 20 мар 2018
   Теодора Кирякова да направи и една снимка на пътя за Любеново, Минка Христева се е опитала нещо да каже, но май се е отказала ...
  • 5
   34
   345
   18 0
   20:32, 20 мар 2018
   Миналата година видяхме за какво експертно кърпене става въпрос! Трагични резултати. Градът е в толкова окаяно състояние, че е редно да се отменят задълженията за внасяне на данъци. А любеновци всеки мандат ги лъжат, че ще им ремонтират пътя и всеки мандат си избират с такъв мерак кмета, че се чудя има ли по-големи будали от тях?
   • Тъ
    Тъй
    3 0
    13:08, 21 мар 2018
    Внесете допитване колко хиляди лева има да събере от неплатени данъци общината. Тогава ще получите и много отговори.
  • 6
   12
   123
   9 0
   21:10, 20 мар 2018
   Оправдание пред гузната съвест на общинарите и още едно перо за изписване на харчове и сигански заплати на евентулни гласоподаватели. С други думи СХЕМА
  • 7
   66
   666_1521578810
   10 -1
   22:46, 20 мар 2018
   То и кърпенето ви е едно дето му викат ,колкото да не е без хич ,безумни гърбици или дупки в които пропадаш или се друсаш ! Ами вземете и направете нещо свястно ,та да ви помнят хората с него, а не само с простотиите и лъжите ви.Не може да има пари за половин хилядарка администрация в общината която хрантутим а за хората в общината да няма за вода ,за пътища за улично осветление и т.н..............................
   Догодина са новите местни избори и народеее пак позволявай да те лъжат или купят същите тези !
  • 8
   Ар
   Аристотел
   3 0
   23:19, 20 мар 2018
   Напъльните ги с фъшкии те дупки! Нека Господари на Ефира да ги снимат тогаз!
  • 9
   Уи
   Уин
   5 0
   03:35, 21 мар 2018
   Пътят за Любеново е в изключително окаяно състояние. Не мога да ви опиша колко възмутително е да кажем че сме европейска държава, гледайки този път. Това е път и към училище. Учениците нямат тротоар. Той е под пластове кал и мръсотия. Длъжни са да ходят по още по-мръсния и прашен път с риск за себе си. Мога да си представя как ще запълнят дупките в по улиците, които не асфалтирани още.
  • 10
   См
   смърт или свобода
   10 -2
   13:07, 21 мар 2018
   Долу БСП,,долу кмета и дружинката му!!!
  • 11
   Пи
   ПИТАГОР
   9 0
   16:04, 21 мар 2018
   Кметя да ни съ занимава с пълнене на дупки ами да изкопа една голяма дупка под линията до мельницата нали сички тва искат. После ако му съ кръде след две три години да я запълни с асфалт така хем на янку дикофф жъ му е кеф че има дупка хем кът я запълнят пак жъ го избират в местния парламент.
  • 12
   Да
   Даниел
   3 0
   21:05, 22 мар 2018
   Минка Не се е отказала а са я отказали най вероятно

  Хороскоп за 10.12.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Денят ви ще премине по-леко, наситен с приятни емоции и срещи. Ще ви се отдава без затруднения да решавате въпроси от професионален, обществен и личен характер. С колегите си бъде коректни, както и с всеки друг, ако искате да приключите навреме и без нежелани последствия общите ви задачи.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не си позволявайте да оставате длъжници някому. Изчистете дълговете си и ще отворите пътя на новостите пред себе си. Здравословно неразположение ще отшуми, но има още какво да направите за да се подобрите напълно. Телефонно обаждане ще ви зареди с приятни усещания за предстоящи събития.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Енергетиката на деня ще ви въздейства мотивиращо и без да се щадите, ще дадете всичко от себе си в изпълнение на поети ангажименти и нови проекти. По свой начин, позитивно въздействащ, ще предадете от настроението си и на околните, от което ще се почувствате всички по-добре. Чрез спорт ще укрепите имунната система, духа и ще преборите стреса.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Отдавна планирани мероприятия ще погълнат времето ви днес. Ако ви се наложи да свършите и чужда работа, не се дразнете, приемете, че вие ще направите това най-добре. Настроението ви е отлично, затова не позволявайте на дребните неща да ви пречат да се чувствате така. Роднини ще ви потърсят с покана за тържество.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Служебните ви задължения днес изискват пълно отдаване, затова се заемете сериозно и работете концентрирано. Опитайте се да отклоните личните си ангажименти, близките ви ще ви разберат. Моментът е много подходящ както за реални резултати, така и за трупане на опит, затова не бива да го изпускате. Прекарайте вечерта в спокойна обстановка.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Запазете спокойствие и потиснете раздразнението си, ако имате такова. Психическото ви състояние се отразява на околните, което се връща отново върху вас. Ще имате приятни изживявания, за някои от вас и в интимен план. Не потискайте поривите на сърцето си, бъдете естествени и ще се радвате на пълноценна връзка.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ако потърсите път, ще го откриете, независимо на къде сочи той. Съюзите ли се с любовта, ще развиете нови качества и ще станете по-добри. Това е сигурно, работете и за духовното си усъвършенстване, няма да ви липсва подкрепа. В бизнеса са възможни изненади от конкурентите ви.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  С точни и правилни действия ще се реализирате в службата и в бизнеса. Шанса да получите изгодни предложения е реален, ще влезнете в полезрението на високо стоящите. Не пропускайте да поискате своето, колкото и нескромно да се вижда на някои. Вечерта полейте успеха си в приятна обстановка.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще инициирате среща, на която да обсъдите предстоящ проект или друга своя изява. В тази връзка ще търсите финансова подкрепа и по-често ще се допитвате до мнението на хора, запознати с материята. Не пренебрегвайте вътрешните си желания и слушайте сърцето си. Осигурете си повече спокойствие.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Бъдете миролюбиви и не търсете спора на всяка цена, с компромиси ще стигнете по-далече. Ще реализирате бизнес-идея с човек, когото харесвате не само като бизнес-партньор. Внимавайте да не прекрачите границата на позволеното, от което да пострада и работата ви. С роднини ще планирате предстоящо събитие.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  На занимаващите се активно с бизнес им се дава да реализират финансови сделки. Други ще засилят интереса си към сфера или друго проявление, с което да разширят дейността си, въпреки трудностите, които срещат. Хранете се балансирано и повишете физическата си активност, за да се чувствате в подходяща форма и сила на духа.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Чувствате се спокойни и уверени в себе си. Твърдо сте убедени, че вървите по прав път и това е сигурен белег на предстоящия ви успех. Вашата интуиция едва ли ще ви излъже. В интимен план също няма от какво да сте недоволни.
  10 дек 2019
  Последни новини