След бабите и мамите, клуб "От извора" привлече и татковците

Изображение 1 от 6

    Клуб „От извора“ отново събра деца с възрастни. Този път членовете на клуба от СУ „Златаров“ работеха съвместно със своите бащи. Ръководителката Нина Ангелова ги покани, за да могат деца и татковци заедно да изработят картичка за мама.
    Преди време по идея на Ангелова малчуганите показаха на бабите си как да се забавляват с помощта на компютри, а за 1 март майките се включиха с уменията си да правят мартенички.
    Дни преди 8 март всеки от бащите получи покана от детето си: „Скъпи татко, ще се радвам да приемеш предизвикателството за участие в творческата работилничка „Татко и аз“. Нека заедно да творим и да се забавляваме, защото зная, че мястото на бащата е редом до децата – и няма друго място, на което един мъж да се чувства толкова значим.“
    Самата Нина Ангелова сподели, че до последния момент не е била сигурна дали бащите ще се отзоват. За нейна радост дошли - татковци на различна възраст, с различни професии, но обичащи еднавкво силно децата си. И в действие влезли цветни листи, ножици, лепило и всичко друго необходимо, за да се получат картичка и цвете за мама. Бащите проявили творчески потенциал и показали сръчност и желание, от които се получили прекрасни творби.
    Така е постигната най-важната цел – деца и родители да обединят усилия и да се забавляват заедно. Работилничката завършва с обща снимка на деца и бащи.
    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини