„Тоника Домини“ и „Диана Експрес“ пяха златни хитове за Хасково

Изображение 1 от 5

    Хасково посрещна на крака хубавата непреходна музика тази вечер.

    Между Коледа и Стефановден две златни родни формации направиха страхотен подарък на хората, дошли в зала „Дружба“ в концерта от празничната програма на общината. Най-хубавите песни на „Тоника“ и „Домино“ изпяха възродилите се като „Тоника Домини“- Виолета и Красимир Гюлмезови и Ева Найденова. Със спомен за хубавото време и с мисъл, че музиката, правена и изпълнена  от душа, е вечна, с тях хитовете „Там край реката“, „Обич“ и рефрена „Здравей, как си приятелю“ пяха в един глас и хората с посребрели коси,  децата им и внуците им. А емблематичната „Бургаски вечери“ триото представи в нов вариант с рап речетатив. „Тоника Домини“ обявиха за феновете си, че през април догодина стягат голям концерт в зала Арена „Армеец“, който ще е посветен на 45-години от създаването на „Тоника“ и на 35-та годишнина от „Домино“. Любимците бяха изпратени на крака от залата. И пак на крака и под  бурни аплодисменти влезе оригиналният състав на създадената от Митко Щерев през 1974 година група „ Диана Експрес“ с вокал Илия Ангелов. Той изпя и първата песен, която  е записал с групата любимата на феновете  „ Северина“ по музика и аранжимент на Митко Щрев и текст на Лозан Такев. „Дияна Експрес“ също зарадваха феновете си с новина-през януари излиза техният нов албум „Усмивката“.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      25
      258761
      8 -7
      11:00, 27 дек 2017
      Жалко е,че не успях да присъствам. Можеше да има съобщение за този концерт, за да отидат още хора, които ги обичат. Какви ли не новини съобщавате, не можеше ли и за този прекрасен концерт да припомните.
      • Fe
        Fen
        4 -4
        13:26, 27 дек 2017
        В този сайт беше цялата програма са месеца, видях я най - отгоре. Преди време видях, пак пишеше че ще има концерт, там нещо общо беше за програмата около празниците. . Сутринта имаше новина че ще има такъв концерт... как не го видяхте? Оправдания и огън срещу най- добрия сайт
    Последни новини