Откриха турнир по стрелба за МВР служители, 20 отбора в надпревара за точен мерник

Изображение 1 от 2

    Директорът на ОД МВР – Смолян старши комисар Николай Димов приветства всички служители на МВР и гости в Смолян, с пожелание за точен мерник и приятни мигове в красивия ни град по време на първенството. 

    Републиканският преглед по стрелба с пистолет за служители на МВР – 2017 г. е организиран за осма поредна година от Спортна асоциация на МВР - отдел “Център по бойна подготовка и спорт” към Академията на МВР и Спорен клуб “166” – Смолян. Официални гости на церемонията бяха майор Владимир Сариев – зам.-началник на щаба на 101 Алпийски полк, комисар Цончо Гръблев – зам.-директор на РД “Гранична полиция” - Смолян и директора на ОДМВР – Смолян старши комисар Николай Димов, които приветстваха участниците в състезанието.

    Състезателите в турнира са общо 120 участници от над 20 отбора от Областните дирекции на МВР в страната, които ще премерят сили в следващите два дни. През последните години се утвърди като традиционен Републиканския турнир за стрелба с пистолет за служители на МВР в град Смолян. Благодарение на добрата база и отличните условия за провеждането на състезанието, ежегодно броят на отборите, участващи в турнира се увеличава.

    СмолянБгвести нет

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Коментари в сайта

    Последни новини