НКЖИ е готова на среща за преодоляване на разделението на града

Във връзка с изпратеното до НКЖИ писмо и проведения на 29 октомври митинг заради неизпълнените обещания, изпълнителният директор на компанията е изпратил писмо, адресирано до кмета на общината, председателя на ОбС и Янко Диков – в качеството му на председател на инициативния комитет.

В писмото се казва, че се проявява разбиране за транспортно-комуникационните проблеми на гражданите в Първомай“. Затова те предлагат в началото на следващата година да бъде проведена среща с общинското ръководство и в присъствието на Инициативния комитет, „където да бъдат обсъдени проблемните въпроси и да бъдат предприети конструктивни действия, които са в правомощията на двете страни и които биха довели до удовлетворяващи резултати.

В края на писмото, изпълнителният директор заявява, че в компанията са отворени за конструктивен диалог по всички въпроси.

За писмения отговор като резултат от общите усилия съобщи самия Янко Диков, публикувайки писмото в своя фейсбук профил.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

  • 1
    Ча
    Чана Вана
    14 -2
    21:28, 24 ное 2017
    Този на снимката така и не разбра, че по- скоро човешки крак ще стъпи на Плутон , от колкото да отворят нов път през ЖП линията до магазина му. Че после професор Христов виновен като даде характеристика на онези дето вярват че ДикОФФФФФФ ще успее!!
  • 2
    Ре
    Реалист-пророк
    12 -2
    09:23, 25 ное 2017
    Това е вече нелепо! тепърва срещи и обсъждания? Че те десетки срещи бяха направени в последните 6-7 години вече! Какво повече може да се каже?
    И второ - ако някога този ЗИГЗАГООБРАЗЕН подлез стане факт, животите, които ще бъдат отнети от катастрофи в него ще тежат на съвестта ви!!! Как си представяте S-образен подлез без видимост, под голям наклон? те ще се изтрепат хората!
    • Пр
      Пророк-реалист
      12 -2
      17:28, 25 ное 2017
      Виждам в бъдещето ще има още три пъти по толкова срещи и когато на небето се появи звезда тогава НКЖИ ще покаже среден пръст на ДиКофф. До тогава жална ни майка на хората и пророците в пърумай. АнгУ ще кметува още барем 5 мандата пет пъти по четири години ще вика на пърУмайци ЗДРАСТИИИИ Дикоф Толкова пъти ще пребъде в местния парламент обещаващ на фитките от пърумай с-образен, щ-образен и накрая безобразен прокар. Фитлето и червените маймуни заедно с ангУ жъ унищужът пърумай герберите горките ще се олизват от страни и нищУ нема да напраят. След като минат пет пъти по четири години тогава ангУ ще бъде сразен и свален от престола си в общинътъ с умекнала вече фишка и неспосбен да прай нищо от човек с черен тен приличащ на арапин. Щото само децата на днешните фигани ще са останали да бродят из пърумайската пустош.
  • 3
    55
    5555
    8 0
    14:46, 25 ное 2017
    НКЖИ трябваше да направи пътя за квартал Любеново който разби при строежа на ЖП линията както и да си родържа подлезите
  • 4
    12
    123
    7 -1
    18:27, 25 ное 2017
    Пророкът-реалист е прав и всички съзнават това,но понеже в тази пародия на град останаха само дебили,никой нищо не казва.
  • 5
    Ду
    Дуньо Просия
    8 -2
    00:20, 26 ное 2017
    Казваме Дикофф спри се това твоето е ГЛУПОСТ!!!
  • 6
    Aтанасов А.
    4 0
    18:40, 26 ное 2017
    Нали трябва да се отклонява вниманието на хората с нещо друго ,за да не Ви идва на ума да питате и недоволствате от реалните проблеми на града и общината.Ето Ви един банален случай кой как си гледа работата.Движейки се по улица "Братя Миладинови" север ,покрай оградата на "старата гимназия" в посока изток -запад или обратно, има едни дървета които са се надвесили над тротоара и плачат за "грижи". Да бъдат подрязани но на никой не му дреме за този проблем.Има огромен клон надвесил се над тротоара на височина около ,1,70-1,80 м. над земята,на който съпругата ми тази вечер си нарани главата.Не ,че тя е 2 метра.Само 1,80 м.,представете си ако от там мине по висок човек какво може да се случи.Трябва ли винаги да се чака да се появи проблем и тогава да се решава?А когато зимата навали сняг и клоните натежат и още повече се приведат?Уверен съм ,че на десетки места е така.А само това ли е?Такива "дребни" и несъществени за някои проблеми в града ни са цял куп.Защо са толкова много?Явно тези които трябва да си вършат работата за да не съществуват ,не си я вършат.
    • Гъ
      Гъливер
      9 0
      19:35, 26 ное 2017
      труден стана живота за великаните в оърумай може би защото ангУ е джудже ли за нещо друго но все по трудно се живее в пърумай. После хората ще викат защо великаните напускат пърумай ами ей заради това щото има клони които висят по на 2 метра от земята щото има пътни знаци поставени на същата височина. Миналия ден един мой познат великан без да гледа се удари в един знак стоп и се наложи да спре даже и да падне. Затова съберете се всички великани, ентове троли и всички извънгабаритни приказни герои и идете да протестирате пред общинътъ за да се подобри градската среда и да стане подходяща за обитание и за великани а не само за жужета.
    • Хх
      хх
      2 0
      21:48, 27 ное 2017
      В общината има на щат 8 озеленители.
  • 7
    Ат
    Атанас А.
    1 -1
    10:56, 27 ное 2017
    "Гъливер", всичко с времето си ! Няма да е нужно да сме се родили стрълдбръги. И надявам се не сме в страната на хоинъмите. Знам ,че с ръченица няма да стане.Все пак е нещо, в сравнение с нищо .Случката си беше реална.Благодаря.
Последни новини