17 °C

Обявени са места за полицейски служители

Областната дирекция на МВР-Пловдив обявява конкурс за полицаи.

Кандидатите за участие в конкурса трябва да са дееспособни физически, до 40 години. Изисква се да бъдат български граждани и да не са осъждани или да са привлечени като обвиняеми.

Документите за участие в конкурса се подават в Пловдив, на адрес „Кнвз Богориди“ 7 в отдел „Човешки ресурси“ към отдел Административен при Областна дирекция на МВР – Пловдив.

Срокът за подаване е до 17 ноември 2017 година. Кандидатите попълват анкетна карта, и представят копие на личната карта, Нотариоално заверено копие на диплома за завършено средно образование, а ако дипломата им е издадена в чужбина, удостоверение за признато образование.

Декларации, че кандидатът е български гражданин, че не е осъждан – свидетелство за съдимост за работа в МВР, удостоверение от Районна прокуратура, че не е привлечен като обвиняем.

Подробности за конкурса и етапите в него, може да прочетете на сайта на Областната дирекция на МВР – Пловдив.  

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (15)

 • 1
  96
  9698
  12 -1
  00:27, 12 ное 2017
  Димчо Велев ще кандидаства ли пак?
  • 1$
   1$
   5 -6
   18:04, 12 ное 2017
   Конкурса е за полицаи бе Трол неграмотен и възрастово ограничение е посочено.
   Горната маструбация е само и единствено за употребление на много болен тролски мозък.
   Ай наздраве.
 • 2
  Ин
  Инспектор Тюхчев
  9 -2
  08:55, 13 ное 2017
  Че пунето не може ли да стане редови пУлицай няма само да е началник. А относно възрастта те че му простят той акъла му е кът на 10 годишен демек много под изискваната горна граница.
  • Ка
   кап. Паднали ми
   2 -3
   14:04, 13 ное 2017
   По добре на хората в устата отколкото в краката. Продължавай те в същия дух Трол Тюхчев - да оправдавате скромната си заплатка , все пак трябва и нещо да ядете освен продукта от хроничните Ви титанични напъни . Въпроса е колко още ?
 • 3
  Ин
  Инспектор Тюхчев
  5 -2
  15:35, 13 ное 2017
  Заплатата трябва да се оправдава в случая с пунето е доста лесно той е известен в пърумай с ентелекта си няма нужда дори да пиша много да ми се изморяват пръстите те хората си знаят само ти май не си на ясно.
 • 4
  Ти
  Ти да видиш !
  2 -2
  21:00, 14 ное 2017
  Ти да видиш !!! Не, да се чудите дали да абонирате Тюхчев за "Кибер престъпления" на ГДБОП и да му гледате резила или да го поръчате на някой етичен хакер който просто да го сготви и представи за радост на широката общественост - и то за мизерна сума пари 1000...5000...10000 ...нека да са 20 000 ...надаването почна ...рейтинга хвръкна
  • Пу
   Пунчо
   1 -1
   15:30, 22 ное 2017
   Пуне, Пунеее, Пуне, колко си прозрачен и прост.
 • 5
  Ко
  Кога
  5 -2
  14:42, 15 ное 2017
  А за полицая С. Спасов, конкурс за началник няма ли да обявят, че сигурно сън не спи. Първият път удари на камък и спука гума.
 • 6
  Не
  Не няма
  5 0
  20:34, 16 ное 2017
  Управлението си имало много хубав началник. Две класи над стария бил. Сега голям мераклия имало друг да става началник, но нещо мадамите много го дърпали надолу. Даже пиели повече от него. Имал грешна към тях тактика. Не бил ходил на пуц.
 • 7
  Ау
  Аууууууу
  4 0
  21:20, 16 ное 2017
  Охооо сещаме се кой е. Пълен въздух под налягане. Протежето на стария.
 • 8
  Кр
  Красивия
  3 0
  06:59, 18 ное 2017
  Шшшшшшшшт ! Че цункам дупата на комшията.
 • 9
  Ми
  Митака
  2 0
  10:31, 18 ное 2017
  И френска любов да му направи на комшията му все тая.Капацитета му е малко,а пък самочувствието му е без покритие. Това е истината.
 • 10
  Ве
  Вечна любов
  5 0
  10:56, 20 ное 2017
  Да им е честита вечната, неразделна анална любов на Пунето и спешъл едишъна полицаят на 2015 г. Сто. Спа.
  • Ал
   Алко.
   1 0
   17:03, 22 ное 2017
   Ей алкохолик пий си парцуцата и блуждай.
 • 11
  Ду
  Дух
  1 0
  20:52, 21 ное 2017
  Духай Дуду

Хороскоп за 17.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Стъпките, които предприемате ще бъдат резултатни. Необходимо ви е повече спокойствие, не бъдете припрени. Възможно е недоброжелатели умишлено да ви създават спънки, но увереността ви ще ви помогне да се абстрахирате от тях. Амбицирани сте да доведете до добър край начинанията си.
17 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Работата ви днес ще е ползотворна и изпълнена с емоции. Заобиколени сте от хора, с които се разбирате чудесно и успявате заедно да се справите с редица ситуации. Очаквате твърде много от неясен въпрос, за предпочитате е за момента да не възлагате големи надежди, за да не останете разочаровани. В личен план ви се налага да рискувате, направете го, струва си.
17 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
За себе си изяснете какво точно искате и го направете.Успеете ли, ще се почувствате по-добре и ще добиете желание за нови развития. Започнати проекти могат да бъдат прекъснати, вина, за което носите и вие. Работейки върху себе си, ще постигнете вътрешна хармония и с повече доверие ще градите плановете си.
17 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Задълбоченото ви отношение към детайлите в работата ще подобри печалбите, но не при всички ще са високи. Поне е сигурно, че ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Успешно ще се противопоставите на стреса с музика, спорт или друго, което душата ви иска.
17 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Заели сте се с твърде усложнени дела, които сте решени да доведете до успешен край. Ще ви е необходимо сътрудничество с ваши колеги, така че бъдете готови да споделите работата си и с други хора. Това ще ви бъде полезно, тъй като ще узнаете ценни похвати и такива, които досега сте пренебрегвали. Положете повече усилия и ще останете доволни.
17 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Възможно е днес да научите нещо, което коренно да промени плановете ви за деня. Част от работата ви значително ще се улесни вследствие на нововъведенията, които ви предстоят. Организационните ви способности ви издигат в очите на хората, с които работите. В личен план ви предстои нещо приятно, което наистина заслужавате.
17 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Професионални новости ще ви подтикнат към повече активност, очаква ви повишение или преминаване на нова работа. На време ще предложите идеите си, които ще се оценят и реализират. Няма да ви липсват и трудности, но като истински воини няма да се огънете пред поредното изпитание.
17 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не омаловажавайте хората, които крачат редом до вас, предлагайки помощта си безусловно. Сред тях са близките и приятелите, които често остават в сянката на успехите ви. Взаимоотношенията ви се нуждаят от обновяване и е добре първата крачка в това отношение да бъде ваша. В тишина, далече от суетата и шума ще откриете отговорите, които търсите.
17 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В домашна обстановка ще се чувствате добре. Атмосферата предразполага към отмора и занимания с любими неща. Насладете се на спокойствието си, и ако имате време подгответе плановете си за предстоящата седмица. В тази връзка трябва да отделите време за сметките си, които сте изоставили.
17 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Повечето от вас се отдават на заслужена почивка днес. Постарайте се да стоите далеч от шумни мероприятия, които само ще ви подразнят. Имате възможност да прекарате повече време с любимия човек и вие ще успеете да се възползвате от нея. Вечерта ви очаква приятно прекарване сред близки хора. Получавате подкрепата на определен човек за своя идея.
17 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Активността ви ще е в синхрон с настроението ви за промяна. Ще работите по затвърдяване на новостите на работното място, чиито инициатор сте вие. Няма да сте сами в усилията си, а и конкуренцията ще ви подскаже, че вървите в правилната посока. Реализиране на финансови сделки и проекти.
17 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Времето ще ви притиска, а от вас се очакват едва ли не подвизи. Внимавайте какво приказвате, за да не нараните някого неволно в стремежа си да вземете отношение към всеки възникнал проблем. Освен всичко друго ще постигнете съгласие по спорни въпроси и делата ви ще се ускорят.
17 май 2021
Последни новини