Почти 10 000 лв. вече са събрани по сметката за импланти на Валентина

Съобщението за нуждата да помогнем на Валентина Тонева предизвика взрив от благотворителни инициативи. За седмица по набирателната сметка в ЦКБ вече има 9338.05 лв. Кутии за доброволни помощи са поставени в ПГСС, СУ „Златаров“, в Караджалово, в търговските обекти на ОфисиТе, Маго и Диков, в МБАЛ – Първомай. Подкрепа за Валя има и в много пловдивски училища.

По молба на читатели на parvomai.net Валя има вече и  пейпал акаунт. За сега можете да попълвате имейл valentina01toneva@gmail.com, но предстои Валя да си направи и линк към него.

Предстои организирането на благотворителен концерт на сцената в читалище „Св.св. Кирил и Методий“ на 24 ноември, който да събере Росица Пейчева, Здравко Мандаджиев и танцов клуб „Евридика“. 

Учениците от СУ „Златаров“ също се подготвят за изява, която има за цел набиране на средства на 22 ноември. В помощ на Валя ще бъде и благотворителен базар.

С помощта на училището, в което учи Валя, предстои рок концерт, който ще се състои в Дом „Борис Христов“ на 3 декември.

Преди седмица майката на Валя – Калинка Тонева се обърна към всички с молба да помогнем на дъщеря ѝ и да ѝ върнем усмивката - Валя се нужда от поне 30-40 000 лв. за импланти, които трябва да ѝ бъдат поставени оперативно, за да се изправи гръбначния ѝ стълб. В разговор, Калинка Тонева подчерта, че те вече са избрали своя лекуващ лекар и това е доктор Васил Яблански от болница Токуда. Те не се нуждаят от други консултации и препоръки – средствата, които набират са за импланти, а ако сумата се окаже по-висока от необходимата, ще я използват за рехабилитацията на момичето.

Банковата сметка е на името на:

Калинка Петева Тонева

ЦКБ АД Клон Пловдив България

IBAN: BG88CECB 9790 10D9 6019 02

BIC: CECBBGSF

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини