22 °C

Почти 10 000 лв. вече са събрани по сметката за импланти на Валентина

Съобщението за нуждата да помогнем на Валентина Тонева предизвика взрив от благотворителни инициативи. За седмица по набирателната сметка в ЦКБ вече има 9338.05 лв. Кутии за доброволни помощи са поставени в ПГСС, СУ „Златаров“, в Караджалово, в търговските обекти на ОфисиТе, Маго и Диков, в МБАЛ – Първомай. Подкрепа за Валя има и в много пловдивски училища.

По молба на читатели на parvomai.net Валя има вече и  пейпал акаунт. За сега можете да попълвате имейл valentina01toneva@gmail.com, но предстои Валя да си направи и линк към него.

Предстои организирането на благотворителен концерт на сцената в читалище „Св.св. Кирил и Методий“ на 24 ноември, който да събере Росица Пейчева, Здравко Мандаджиев и танцов клуб „Евридика“. 

Учениците от СУ „Златаров“ също се подготвят за изява, която има за цел набиране на средства на 22 ноември. В помощ на Валя ще бъде и благотворителен базар.

С помощта на училището, в което учи Валя, предстои рок концерт, който ще се състои в Дом „Борис Христов“ на 3 декември.

Преди седмица майката на Валя – Калинка Тонева се обърна към всички с молба да помогнем на дъщеря ѝ и да ѝ върнем усмивката - Валя се нужда от поне 30-40 000 лв. за импланти, които трябва да ѝ бъдат поставени оперативно, за да се изправи гръбначния ѝ стълб. В разговор, Калинка Тонева подчерта, че те вече са избрали своя лекуващ лекар и това е доктор Васил Яблански от болница Токуда. Те не се нуждаят от други консултации и препоръки – средствата, които набират са за импланти, а ако сумата се окаже по-висока от необходимата, ще я използват за рехабилитацията на момичето.

Банковата сметка е на името на:

Калинка Петева Тонева

ЦКБ АД Клон Пловдив България

IBAN: BG88CECB 9790 10D9 6019 02

BIC: CECBBGSF

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 13.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Не мислете за нищо, което ви натоварва и избягвайте хора, които ви създават притеснения. Посветете деня си на приятни занимания, за да се разтоварите от стреса. Направите ли го, ще имате спокоен ден в компанията на обичани хора. Други от вас ще се подготвят за гости от далече или сами ще пътуват.
13 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Днес ще берете плодовете на усилията от последните дни. Може да възникнат непредвидени ситуации,но с вродената си интелигентност и находчивост ще се справите с лекота. Вземете инициативата в свои ръце, за да сте сигурни, че ще изкарате една чудесна вечер.
13 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес сте изпълнени с енергия и желание за действие. Захващате се последователно с какво ли не, но успявате да го свършите по-най добрия начин. Затова ви съветвам да използвате момента и да изберете нещо наистина важно за професионалното ви развитие. Ще срещнете съпричастност и доброта, което е добър знак.
13 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Имате конкретни планове за този ден и сте твърдо решени да ги свършите, особено ако вече сте били възпрепятствани да го сторите. Добре ще е ако работите съвместно с други хора, които могат да ви бъдат полезни с ценни идеи и съвети. На ваш близък му предстои пътуване, ще ви се наложи да отделите време и за него. Добри финансови постъпления.
13 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Чувствате се объркани и се лутате ту в една ту в друга посока. Внимавайте ласкателствата на приближен човек да не ви подведат към необмислени действия. Спокойно можете да избягате от светската суета сред семейството си, което ще ви утеши с непринудеността си.
13 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Днес заложете на умението си да общувате. Ще ви донесе възможности за изява на талантите и подготвеността ви. Наред с добрите новини обърнете внимание на здравето си, което може да ви създаде проблеми. Притеснения са възможни и по линия на по-възрастните родители или близки хора.
13 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Доверието, с което се ползвате сред колегите си ще благоприятства участието ви в общ проект. Старанието ви е забелязано и в крайна сметка ще се отрази положително на финансите ви. Ще получите предложения, които с времето ще задълбочите в нови позиции. Може би трябва да се ориентирате в тази посока.
13 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Прибягвате до изпитани методи, за да постигнете целите си. Нека обаче това не става за сметка на някой, от чиято помощ скоро може да имате нужда. Опитайте се да бъдете в крак с времето, дори ако трябва да пренебрегнете ваши стари прийоми.
13 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ако работата ви днес е свързана с контакти, бъдете сигурни, че ще успеете да свършите всичко точно така, както сте го планирали. Радвате се на подкрепата на близките си, които ще ви бъдат от полза със съвети по всяко време. Отношенията ви с любимия човек зависят в огромна степен от вас.
13 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Финансовите ви постъпления днес ще ви позволят да си отдъхнете. Разчитайте на приятелите си в евентуален труден за вас момент. Събират ви се доста предизвикателства, но са напълно във възможностите ви. При работа с валута бъдете внимателни. За някои от вас - пътуване в чужбина, или ще сте привлечени от някой, който се връща от там.
13 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес сте творчески настроени и съсредоточени в работата си. Сигурни сте в това, което правите и това проличава в добре свършената ви работа. Не се колебайте да използвате познанствата си относно разрешението на сериозен професионален въпрос.
13 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
С професионалният си подход към служебен проблем ще създадете нужната организация и условия за благоприятното му решаване. Не подценявайте качествата и на партньорите си, работете за общите си интереси и живейте в мир със себе си. Не бъдете мнителни, или поне не го показвайте.
13 май 2021
Последни новини