16 °C

Почти 10 000 лв. вече са събрани по сметката за импланти на Валентина

Съобщението за нуждата да помогнем на Валентина Тонева предизвика взрив от благотворителни инициативи. За седмица по набирателната сметка в ЦКБ вече има 9338.05 лв. Кутии за доброволни помощи са поставени в ПГСС, СУ „Златаров“, в Караджалово, в търговските обекти на ОфисиТе, Маго и Диков, в МБАЛ – Първомай. Подкрепа за Валя има и в много пловдивски училища.

По молба на читатели на parvomai.net Валя има вече и  пейпал акаунт. За сега можете да попълвате имейл valentina01toneva@gmail.com, но предстои Валя да си направи и линк към него.

Предстои организирането на благотворителен концерт на сцената в читалище „Св.св. Кирил и Методий“ на 24 ноември, който да събере Росица Пейчева, Здравко Мандаджиев и танцов клуб „Евридика“. 

Учениците от СУ „Златаров“ също се подготвят за изява, която има за цел набиране на средства на 22 ноември. В помощ на Валя ще бъде и благотворителен базар.

С помощта на училището, в което учи Валя, предстои рок концерт, който ще се състои в Дом „Борис Христов“ на 3 декември.

Преди седмица майката на Валя – Калинка Тонева се обърна към всички с молба да помогнем на дъщеря ѝ и да ѝ върнем усмивката - Валя се нужда от поне 30-40 000 лв. за импланти, които трябва да ѝ бъдат поставени оперативно, за да се изправи гръбначния ѝ стълб. В разговор, Калинка Тонева подчерта, че те вече са избрали своя лекуващ лекар и това е доктор Васил Яблански от болница Токуда. Те не се нуждаят от други консултации и препоръки – средствата, които набират са за импланти, а ако сумата се окаже по-висока от необходимата, ще я използват за рехабилитацията на момичето.

Банковата сметка е на името на:

Калинка Петева Тонева

ЦКБ АД Клон Пловдив България

IBAN: BG88CECB 9790 10D9 6019 02

BIC: CECBBGSF

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 29.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
С подходящи аргументи и с приветливо поведение ще впечатлявате аудиторията, без да се натоварвате емоционално. Добрите познания, опит и ерудиция ще ви позволят да предвидите точните ходове, откривайки добри перспективи за себе си. С доказаните си качества ще привличате интереса към себе си и ще получите интересно предложение.
29 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Има реална опасност да разпилеете енергията си за дреболии. Може би си поставяте прекалено много задачи. Ориентирайте се към практичната страна на нещата и си дайте сметка доколко плановете ви са приложими. Заемете се с най-лесно изпълнимите и ще останете удовлетворени. Помислете за предстоящо начинание.
29 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Някои от вас недооценяват подкрепата, която ви се предлага. Колкото по-рано установите предимствата, толкова по-добре за вас. Не допускайте неловка ситуация да промени намеренията ви. Момента е подходящ за действия и не спирайте да сте активни. Здравословните ви проблеми вече отшумяват и това е достатъчен мотив да се отдадете на желанията си.
29 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Благоприятен ден за тези, които се занимават с бизнес. Контактите ви днес ще са ползотворни, ако успеете да бъдете едновременно убедителни и дипломатични. Не пренебрегвайте деловите си ангажименти, имате добри шансове за постигане на нещо значимо. Опитайте се да релаксирате вечерта.
29 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Трудолюбието и позитивното ви мислене ще запазят тенденцията на добрите развития около вас. Държанието ви се възприема добре и това е възможност да наложите идеите си, стига те да са в полза на повече хора. Не позволявайте лошото настроение на околните да ви влияе негативно.
29 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Време е да наложите ред в мислите си, хаоса, който ви владее ви причинява щети. Започване на нова работа е сред приоритетите, но има и друго, което бихте желали да реализирате. Пътуване или събитие, свързано със семейството ще провокира у вас по-вълнуващи емоции. Не пренебрегвайте хората до себе си, с чиято любов и подкрепа ще стигнете далече.
29 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Вътрешен порив ще ви кара да търсите близостта на хора, които до сега са стояли в периферията на контактите ви. Нечии чувства ще ви покажат, че сте желани и значими за някого. Безспорно щастието ще ви озари, но няма да пренебрегнете бизнеса си. Нови идеи ще ви помогнат да се разгърнете и успеете в начинанията си.
29 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
За да имате успешен ден, ще ви се наложи отрано да организирате делата си и да работите концентрирано върху всяка част от работата си. В противен случай ще разпилеете енергията си и ще загубите ценно време. Разчитайте предимно на себе си, особено за важни дела. Научаване добри новини, касаещи ваш много близък човек.
29 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Смело и с хъс ще навлезете в бизнес, който е нов за вас. Имате опит в новите дейности, ще се справите и сега. В здравословно отношение не сте застрашени от физически сривове. Настроението ви ще се подобри вечерта, може би защото до себе си ще имате желан човек.
29 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Усилията ви изглежда са повече от предвидените, но за това пък ще получите приходи,.които ще надминат очакваното. Не бъдете алчни и приемете това, което ви се предлага. Прибързаните решения както винаги няма да ви донесат предимство, за това, ако е възможно избегнете ги. Очаква ви ново запознанство.
29 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес ще ви се наложи да промените плановете си, тъй като едва ли срещате нужното съдействие, за да ги осъществите. Нека това обаче не ви притеснява, тъй като просто момента не е подходящ, затова ще ви се наложи да изчакате с действията си. Приятел ще ви предложи нещо, на което трудно ще устоите. Опитвате нещо ново вечерта, което ви въодушевява.
29 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Срещайки подкрепата на околните, ще се разгърнете в много посоки, окрилени от добрите взаимоотношения. С изненада ще откриете възможност за изгодна инвестиция и няма да се губите в съмнения, а ще действате. Лични срещи, на някои от които ще вземате важни решения за бъдещето си.
29 сеп 2020
Последни новини