Наско Атанасов отключва есенно татаревската читалищна сцена за кино

    Само дни след като се завърна от поредното си пребиваване зад граница, този път в Лондон, хасковското момче с голямо сърце Наско Атанасов отново ще отключи тежката врата към сцената на селското читалище в първомайското село Татарево, откъдето е част от рода му.

    Преди две години младокът организира кампанията „Отключи сцената“ и чрез нея съживи културния живот на съседите си на село. За проекта си той привлече свои приятели от България, Европа и дори от Америка, които в продължение на едно лято чистиха и обновяваха салона, в който някога татаревци се радвали на концерти и прожекции на филми.

    През тази есен Наско продължава да надгражда започнатото и се връща в България точно като мисионер на доброто настроение и живването на хората на село.

    Инициативата, която ще се случи тази събота, на 4-ти ноември, е със заглавие "От нищо нещо" и ще включва прожекция на филм, песни, различни изпълнения.

    Jazz фотографии ще съпровождат “отключването на сцената” в изложбата на друг хасковлия -фотографът Панайот Панайотов. Той ще покаже пред татаревци запечатала джаз моменти от изминалите четири години на Хасковския фестивал.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ян
      Янков
      9 0
      10:30, 3 ное 2017
      БРАВО ! Адмирации за ентусиазма!
    • 2
      Ха
      Хасковлия
      2 0
      11:19, 3 ное 2017
      В колко часа започва събитието?
    Последни новини