Видео с обезглавяване на жени на твърдия диск на Петер Мадсен

На хард диск, за който се предполага, че принадлежи на Петер Мадсен са открити видеа с обезглавявания на живи жени. Прокуратурата смята, че видеозаписите са истински. На тях жени са изтезавани, обезглавявани и подпалвани.

Мадсен твърди, че видеото на твърдия диск е на някой друг, всички в лабораторията му са имали достъп до него.

Петер Мадсен е обвиняем за убийството на 30-годишната Ким Вал, намерена обезглавена 11 дни след като се качи на „Наутилус“. Шведската журналистка бе обявена за издирване, след като не се върна у дома. Мадсен бе открит веднага, след като потопи подводницата. Неговата версия за случилото се се промени няколко пъти. Първоначално каза, че е свалил жената на брега. След като бе окрито разчлененото ѝ тяло, той твърди, че е загинала от удар по главата на 70-килограмовия люк на подводницата, а той погребал тялото в морето. Жената бе намерена от случайно преминаващ по крайбрежен път велосипедист. Обезглавеният и разчленен труп бе идентифициран чрез ДНК експертиза.

При аутопсията на Вал са открити множество рани от нож в зоната на гениталиите и гърдите, които за получени преди самата смърт или непосредствено след настъпването ѝ. Точната причина за смъртта не е установена.

 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини