Полицията подгони джигитите на пътя, проверява и авджиите

Три незабавни производства са образувани срещу водачи, шофирали след употреба на алкохол и наркотично вещество. 48-годишен бил проверен в землището на село Светулка и тестът за алкохол отчел 1.91 промила. 3.12 промила е резултатът от проверка за алкохол на 25-годишен в Крумовград. На бул. „България“ в Кърджали бил проверен 21-годишен, чийто тест за употреба на наркотик отчел положителен резултат. Тримата водачи са задържани в полицейските управление в Ардино, Крумовград и Кърджали.

700 къса цигари без акцизен бандерол са били открити при проверка на лек автомобил „Фолксваген“ и частен дом в село Боровица в специализирана операция за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. Цигарите са иззети и са на съхранение в РУ-Ардино, на 62-годишния им притежател е съставен акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

87 ловци са били проверени в полицейска операция в неделя в областта за контрол на редовността на разрешителните за носене на ловно оръжие и спазване на мерките за безопасност. Няма констатирани нарушения.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини