3 °C

Проверяват двама заради незаконен тютюн

Предварителна проверка за престъпление с акцизни стоки е образувана срещу 52-годишен жител на Първомай. Вчера в дома му служителите на реда открили и иззели 14 килограма натрошени тютюневи листа, без български бандерол. Съобщението е на Пресцентъра на вътрешното министерство и идва ден след като в Районното управление е започнала и друга проверка - на 48-годишен жител на Първомай, от когото е иззет нелегален тютюн с общо тегло 37 кг.


parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Ан
  Ангел Атанасов
  5 0
  14:38, 11 авг 2017
  Якото удушване на народа тече с пълна сила! Паралиите няма да си купуват от тоя тютюн и да си свиват качаци! Правят го бедните! За тях е тоя мор!Някой ще каже - кой ги кара да пушат... Вярно, но си е удушване! С ракията - също! Докъде стигнахме в "демокрацията" - да плащаш на държавата затова, че си изкарал плодове и си си направил напитка, какво като е алкохолна? Или пък, че си отгледал тютюн и си го пушиш!!! А ако си накисвам краката в него? На Запад цигарите били 5 евро, т.е. по-малко от 2 пъти от тука. А доходите колко пъти са над нашите???
 • 2
  Мр
  мрън-мрън
  1 -1
  14:47, 11 авг 2017
  Такова количество тютюн не е за лични нужди.Голяма част от циганите правят цигари и продават.
 • 3
  Бр
  Брат Упит Мангасарян
  4 0
  18:49, 11 авг 2017
  Не разбрахте ли циганите ги пази полицията и Кмета. Щом си ******* свивай цигари и ги продавай в магазина си който ама хич не е законен. Ако пък си редовен данъкоплатец цялата им система се стоварва върху теб - данъци , лицензи, ХЕИ, ДВСК , НАП и така докато почнеш да виеш от немай на къде " ИСКАМ ДА СЪМ ******* В ТАЯ ДЪРЖАВА"
 • 4
  Бр
  Брат Упит Мангасарян
  4 0
  20:56, 11 авг 2017
  След редакторската цензура закритото с звездички да се чете "СИГАНИН"
Последни новини