Професорката, писала "Среден 3" за празен лист: Такова нещо не е имало

Тя заяви, че не е трябвало да допуска до изпит студента, оплакал се от нея.

Професорката, уличена, че пуска студенти с празни изпитни листове, проговори пред NOVA. 

Проф. Соня Докова заяви, че единствената й вина е, че е допуснала до изпит студента Кезим Медев, подал оплакването срещу нея.

"Това лице не трябваше да го допускам. По правилника той трябва да присъства на упражненията и на част от лекциите. А е идвал само веднъж на упражненията, и веднъж – на лекциите. Смятам, че него Бог ще го накаже за това, което направи", допълни тя. 

Преподавателката по Геоикономика и регионално развитие предизвика критики, след като се разбра, че по време на изпит е предложила да пише "Среден 3" на студентите, предали празни изпитни листове. 

"Такова нещо е нямало. На изпита влязоха квестори, раздадоха листове. Минаха около 20 минути от изпита. Тогава казах на студентите, че който смята, че отговаря на текущата си оценка, може да излезе", разказа тя, като уточни, че написаните от нея оценки "Среден 3" са били на базата на текущия контрол през семестъра. 

"Всичко това показва едни много плашещи за нашето време неща. Първото е възпитанието на младите хора в мълчание", заяви в студиото на "Събуди се" репортерът Глория Николова, която разказа за скандалния изпит. 

Източник: http://nova.bg

Коментари в сайта

Последни новини