5 °C

Първомайците, които потопиха фалшиви евро в язовир, се споразумяха със съда

Окръжен съд – Пловдив одобри споразумение между Окръжна прокуратура и подсъдимите Атанас Ангелов и Румен Янев. Така Атанас Ангелов е признат за виновен по 6 различни обвинения: че в съучастие с Румен Янев е държал големи количества фалшиви банкноти, пазил е и е укривал заготовки за изработването им. Към това се добавя и вина за притежаване с цел разпространение на високорискови наркотични вещества на стойност 19224 лв., както и че е държал огнестрелни оръжия и боеприпаси за огнестрелни оръжия в голямо количество – 13 карабини и пушки и патрони за тях. Признат е за виновен, че е държал оръжия, като не е взел необходимите мерки за сигурност

За така извършените от Атанас Ангелов престъпления му се налагат 6 различни наказания. По Закон му е определено общо най-тежко наказание ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА за срок от три години и глоба в размер на 5000 /пет хиляди/ лева. Като първоначално ще го изтърпява при общ режим.

Подсъдимият Румен Янев е признат за ВИНОВЕН за това, че в землището на село Татарево е държал подправени парични знаци в особено голям размер и, че в съучастие с Атанас Атанасов е пазил материалите и заготовките за изработването им.Той също получава присъда от 3 годинилишаване от свобода, но на основание чл. 66, ал. 1 от НК изпълнението на така определеното общо най-тежко наказание ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА в размер на ТРИ ГОДИНИ се отлага с изпитателен срок от ЧЕТИРИ ГОДИНИ, считано от влизане на съдебния акт в сила.

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Ко
  Кой ял, кой е--л ?
  7 0
  17:22, 14 юни 2017
  Ха сега деца кажете где са им ръцете? Дълбоко в джобовете.
 • 2
  Ко
  Кой ял, кой е--л ?
  8 0
  08:12, 15 юни 2017
  И как става така -" Ние ги хващаме те ги пускат " !? Колко пъти ? С чии пари?

Хороскоп за 04.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Създавате добри взаимоотношения с хората от обкръжението ви и това ви помага да разширите обхвата на интересите си. Ще спечелите, ако запазите позициите си независимо от трудностите и подготвите следващите си изяви. Други ще бъдат принудени да търсят нова работа, заради невъзможността да продължат на досегашната си.
04 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се заемете с важните си задачи, но не са изключени и изненади, които да наложат промяна в плановете ви. Денят е свързан и с развития от личен характер, ще имате придобивки и срещи с хора, към които храните очаквания по интересуващ ви въпрос. С колегите си бъдете общителни, но не разкривайте пред тях интимния си живот.
04 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ако представите аргументирано и по достъпен начин намеренията си, няма да се затрудните в изпълнението им. Овладени и без излишна показност, ще работите по текущите си задачи, едновременно с това договаряйки и условия по предстоящи проекти. Решаване на финансов въпрос и добри очаквания за предстоящите дни.
04 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Коректното ви поведение ще се оцени от хората, с които си сътрудничите, и в замяна ще получите същото. Не се притеснявайте излишно за проблем, касаещ близък човек. Ще съумее да се справи сам, а ако поиска помощ – не му отказвайте. Парични вложения ще ви накарат да потърсите съвет от хора, занимаващи се с инвестиции.
04 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
И творческите и професионалните ви амбиции ще намерят реализация днес. Не се колебайте да се обграждате със сътрудници, защото те ще се окажат от решаваща роля при един служебен проблем, който ще доведе до финансов успех. Едно запознанство е възможно да прерасне в голяма любов.
04 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се погрижите за детайлите в работата си, за да елиминирате изненадите и постигнете очакванията си. Благодарение на организираността и предвидливостта ви, средствата ще ви стигнат за всичко, което планирате. Занимаващите се с бизнес ще реализират търговска сделка или доведат споразуменията с клиенти и партньори до предстояща такава.
04 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Ще проявите сърдечност и разбиране в отношенията си с околните. Каквито и да са причините, те ви правят по-добри и социално ангажирани, което ви отличава в сивотата на деня. Ще постигнете намеренията си, не спирайте, а работете в същия дух. Дипломатическите ви умения отново ще се проявят.
04 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
За някои от вас работа ще продължи и то с придобивки. Ще постигнете това, за което се борите, като оставате доволни. Погрижете се за близките си, те очакват това от вас. По отношение на личните си амбиции е добре да посветите в тях и партньорите си, ако имате такива.
04 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
04 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Някои от вас ще се занимават с организационни въпроси, свързани с работата им. Имате възможност да работите на спокойствие и да напреднете наистина много. Не се отказвайте от идеята, дадена ви от ваш близък. Впоследствие ще откриете безспорни предимства и възможности за в бъдеще.
04 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Тревогите ви, свързани с близък човек ще отпаднат. Нещата около него започват да се развиват в благоприятна светлина и това внася спокойствие в семейството. Благодарение на последователните си действия имате шанс да реализирате отдавна планувано начинание.
04 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Денят ще премине изцяло под знака на деловите ви успехи. Усетът ви за изгодни инвестиции ще ви открие добра възможност да увеличите финансовото си състояние. С помощта на нови партньори ще укрепите позициите си в избраната от вас сфера на действие.
04 мар 2021
Последни новини