Заместник-кметът Салим се върна в детска градина, празнуваща рожден ден

Изображение 1 от 5

    Детската градина „Теменуга“ в село Воден отбеляза 45-ия си рожден ден. Сред гостите беше и г-н Ружди Салим – настоящ заместник-кмет, но възпитаник на първия випуска на забавачката.

    Преди развълнуваните деца да излязат на сцената, посетителите имаха възможност да разгледат сградата на градината и отлично поддържания двор. Съветниците и зам.-кметът отбелязаха необходимостта от средства за подмяна на кухненския блок.

    Гостите, заедно с родителите, близките на децата, бивши учители и възпитаници аплодираха песните, танците, стиховете в изпълнение на двете групи - „Теменуга“ от Воден и „Звънче“ от филиала в село Езерово. Малчуганите и техните учителки се бяха постарали да предложат песни и танци със съвременно и с фолклорно звучене, събрани в сценария на директора Диана Стайкова.

    В края на тържеството тя връчи свидетелствата на бъдещите първокласници и им пожела „На добър час!“.

    Децата получиха чували с играчки - подаръци от Общинска администрация и Общинския съвет. Ружди Салим им пожела да играят безгрижно, за да имат хубави детски спомени. Сред официалните гости бяха общинските съветници на ДПС, общинари, директори на други детски и учебни заведения, които присъстваха на специално подготвената от децата и учителките им програма.

    На края малчуганите получиха торта, на която всички заедно духнаха свещичките.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ол
      олелееееее
      4 0
      12:38, 31 май 2017
      много интересна информация. много ме обогати. а да знае някой какво е станало снощи в църквата....пожарната закъде е бързала...
    • 2
      Ка
      каква природа имаме
      3 0
      13:08, 31 май 2017
      "Латино" танци на малките палавници, пред неземната красота на Родопите.
    Последни новини