Благотворителна инициатива в Ардино за абитуриентския бал

Едно от децата, отглеждано в семейство на близки и роднини на територията на община Ардино, тази година е абитуриент. Именно тези деца са обект на благотворителните инициативи на приемния родител Мариана Коджаманова през последните две години.

През изминалата седмица зрелостникът беше поканен в няколко търговски обекта, които предлагат подходящи за случая артикули. За деня на изпращането Пламен Хаджиев, собственик на магазин „Мечо пух” и магазин за младежки мъжки облекла „Лебед” в град Ардино, подари спортно – елегантен костюм, допълнен от бельо и аксесоари. За официалната вечер председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям  дари средства, с които бе закупен стилен мъжки костюм. Ейваз Исмаилов, производител на вкусни закуски в Ардино дари подходяща риза и луксозна вратовръзка. Всичко бе избрано от царството на качествените български облекла – магазин „Дива” в град Кърджали, където собственикът Фикрет Яшар направи големи отстъпки и осигури аксесоари.

Ашкън Али от Ардино предостави на младежа изключителната възможност да си избере красиви, елегантни обувки и за двата случая от новооткрития бутик „Бонита” в центъра на Кърджали.

Така с общи усилия се създадоха предпоставки за пълноценен и незабравим празник, какъвто всеки абитуриент заслужава.

„Да подарим усмивка, дори и на пораснало дете, си струва усилията”, допълва Мариана Коджаманова и благодари на всички дарители, без които тази идея нямаше да стане реалност.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини