Звезда на "Под прикритие" става "Спасителят" в борбата срещу дрогата

Ивайло Захариев и Театрална формация „Улична банда” - София идват в Първомай с Театралната постановка "Спасителят" . Спектакълът ще гостува на 25.04.2017г. /вторник/ по покана на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН) и Поделение Образование - община Първомай

Театралната постановка “Спасителят” е съвременна пиеса, създадена в рамките на образователната програма „Анти дрога”. Спектакълът е създаден съвместно с Националния център по наркомании и подкрепен от МОН. Организатор на събитието е Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и Поделение „Образование” при община Първомай. Пиесата ще бъде откупена и представена на първомайската младежка аудитория като театрална инициатива във връзка с един от приоритетите на комисията - ранна превенция на рисковете от употребата на психоактивни вещества и в отговор на въпроса – „До какво води дрогата? и Как да предпазим от наркотиците децата и младежите на община Първомай?”

Зрителите на „Спасителят” ще станат свидетели на човешка драма, породена от безпътицата на живота, тласнала тийнейджърката Нели в бездната на свят, залят от наркотици и омагьосаният кръг, в който е въвлечена /зависимост – насилие – дрога/. Участват звездата от култовия сериал на БНТ "Под прикритие" Ивайло Захариев, Валентин Балабанов, Вера Среброва, Виктория Янева. Театърът е насочен преди всичко към младежката аудитория и не е само театрален факт, а има и педагогическа и възпитателна цел. След самия спектакъл Ивайло Захариев ще проведе дискусия с младежите по темите на представлението, за отношението им към проблема с наркотиците, за това какво мислят за тях и за други горещи теми от тяхното ежедневие. Актьорът е граждански ангажиран с проблемите, свързани с превенция на наркоманиите и подкрепя много инициативи за ресоциализация на зависими младежи. Кога-25.04.2017г. Начален час – 15.00 Вход -Свободен ЗАПОВЯДАЙТЕ в залата на ОНЧ „Св.св. Кирил и Методий“.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини