Първомаецът Димчо се превърна във феномен: за 4 месеца свали 85 кг

    Феномен: Мъж свали 85 кг с ядене и опроверга лекарите, че ще умре след 2 дни

    „След 2 дни няма да те има на този свят“. Тази страшна диагноза чува на 10 декември 2016 г. Димчо Тодоров при преглед в пловдивска болница. В друга болница при молбата му да седне, тъй като не може да стои прав, лекарката му казва, че столът не е за него, а за медицинската сестра. Тогава 50-годишният мъж от Първомай, който тежи 276 кг при височина 170 см и има бъбречни проблеми решава да се довери на алтернативни методи.

    И със стъпка, сядане, стъпка, сядане на 13 декември 2016 г. прекрачва вратата на център „Гарабитов“. Да, със сядане, защото, за да стигне от входа на "Гранд хотел Пловдив"/бивш Новотел/ до център „Гарабитов“, разположен на 100 метра навътре във фоайето на хотела, му трябват 40 минути и сядане на стол, който дъщеря му носи. „Картината беше страшна, Димчо беше ужасно подут, като налят, лицето му беше сиво-синкаво“, спомня си посрещналият го Иван Гарабитов, заслужилият треньор по борба, който от години е признат за българския гуру в здравословното отслабване.

    Иван успява да обнадежди Димчо, да му вдъхне воля за живот и да го амбицира да се бори за физическото си оцеляване и пълна промяна. Изготвя индивидуална програма за 276-килограмовия мъж, която съдържа напитката „Дар от Гарабитов“, съчетана с швейцарски натурален палмов сироп, специални леки физически и дихателни упражнения.

    И чудото се случва – след 4 месеца Димчо не само, че не е напуснал този свят, но вече тежи 191 кг и се движи без да се налага да посяда на стол, носен от дъщеря му.

    Отслабнал е цели 85 кг без операции, без лекарства, без диети, като похапва салати, ориз, картофи, супи, само е намалил месото. Първомаецът е истински феномен – сваля за 4 месеца 85 кг като се храни редовно. Дължи го на уникалната методика за здравословно отслабване на Гарабитов. Сега е жизнен и енергичен, радва се съпругата на Димчо и припомня, че преди заспивал, както си седял и водил разговор. Сега цял ден е буден, дори може да играе карти без да заспи, посочва тя.

    „Ти си олимпийски шампион в отслабването, няма такъв случай в света - да ядеш и да стопиш 85 кг. До есента трябва още толкова да намалиш“, вдъхновява го Гарабитов.

    И го съветва: „По-добре изяж една пържола от домашно животно, отколкото супа от фабрично отгледано пиле. Не стой сред пушачи, макар, че ти не пушиш, страдаш от навика на другите. Ти вдишваш цигарения дим, който задържа процеса на отслабване и пречи на изчистването на организма от отровите, което правим с двата сиропа – палмовия и „Дар от Гарабитов“, пояснява Иван. Сиропите разграждатмастните плаки, правят по-еластични кръвоносните съдове, възстановят обмяната на веществата и перисталтиката на червата.

    Освен, че страда от наднормено тегло, Димчо е и диабетик. Методиката на Гарабитов му помага да смъкне и кръвната захар – от 8 до 4.7 единици.       

    Стрес отключва здравословния проблем при Димчо през 2010 г. и го превръща в един от най-дебелите българи. За 15 дни от 130 става 170 кг и след това продължава да качва килограми. Сега, с методиката на Гарабитов, феноменално ги смъква.

    Катя Стайкова

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      ??
      ???
      0 -2
      00:05, 19 апр 2017
      Тоя пич не продаваше ли обувки на пазара или се бъркам?
    • 2
      !!
      !!!
      5 0
      07:19, 19 апр 2017
      бъркаш се. продава въглища с камион по домовете
    • 3
      12
      123
      1 -2
      07:21, 19 апр 2017
      От лекар до лекар също има разлика, така че зависи кои са му го казали.
    • 4
      Ur
      Uranus
      3 0
      10:38, 19 апр 2017
      Требе да е бил на уранова диета...
    • 5
      !!
      !!!
      0 -1
      16:18, 19 апр 2017
      страшно. за 4 месеца - 85 кг???!!!как е издържал този организъм?!медицината какво мисли по въпроса. материалите на катя стайкова на подобни теми са изобилни, рекламни, но може хора на зор и да се подложат...когато четем рекламен такъв за д-р енчев, например, може и да не обърнем внимание - дали ще си надуеш устните или нещо друго, не касае живота ви, но драстично смъкване на 85 кг...
    • 6
      Сл
      слънчоглед
      3 -1
      21:04, 19 апр 2017
      изпикал един бойлер вода, или стопил 85 килограма сланина? щото с тая скорост на топене на мазнините във вените му ще тече чисто олио.
      успех и вяра му пожелавам на димчо.
    • 7
      Пъ
      Първомаец
      1 0
      14:29, 27 апр 2017
      Много сериозен и отговорен мъж.
      Желая му здраве!
    Последни новини