21 семейства зарадваха жените от клуб "Веселие"

Дебърският женски клуб „Веселие“ осъществи една от своите годишни задачи – да проведе благотворителна акция в полза на семейства в неравностойно положение. Стартиралата на 10 март акция събра много дрехи и принадлежности за хора от всяка възраст. В инициативата се включиха хора както от квартала, така и от Първомай и други населени места. Вчера акцията приключи с оформянето на 21 пакета. Паричните дарения на скромната стойност от 45 лв. бяха дадени за курабии, които жените прибавиха към пакетите.

Даренията вече са раздадени, а председателката на клуба Ангелина Славова благодари на всички, които са се включили в акцията. Тези, които не са разбрали навреме и не са успели да дарят, ще могат да го направят скоро по друг повод.

Една от следващите цели, които си е поставил клубът е оформяне на парк на брега на реката. Те са поискали съдействието на кмета за намиране на фиданки, които да засадят и да бъдат поставени няколко пейки.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    66
    666_1491911545
    3 -1
    14:52, 11 апр 2017
    Май словоредът тук е сбъркан.По-вярно и разбираемо ще звучи- Жените от клуб "Веселие " зарадваха 21 семейства.Подлогът в българския език почти винаги е в началото на изречението, иначе речта звучи объркващо.
Последни новини