Волейболистът Владо Николов подкрепи благотворителната кампания на кинолозите

Бившият капитан на националния отбор по волейбол Владо Николов подкрепи идеята по време на Киноложката изложба да се проведе благоторителен търг в полза на болни от рак деца. Той публикува призива на Пеньо Запрянов с коментар:

„Подкрепете тази благородна инициатива. 
Заедно с най-верните приятели на човека-кучетата да подадем ръка за помощ.

Да помогнем на нуждаещите се деца с Мон и Велислава, както и Пеньо Запрянов / председател на Киноложко дружество- Първомай/

Благодаря Ви!!!!“

Нарекохме нашата кампания „Заедно в живота“– казва Пеньо Запрянов - защото животът е нещото, с което сме дарени и трябва да ценим и пазим. Ние хората, с милостта си сме тези които малко по малко променяме света към по- добро. Децата са тези заради, които се борим цял живот. Обречени сме на това си начинание.
Нашите любимци пък са тези, които правят нашия живот по – добър , весел и смислен. През изминалата година се преплетоха съдбите на победителката в изложбата ни – Мон, едно дете от Първомай, което се лекуваше в Детска онкохематология в Пловдив, мястото където пък Мон даряваше с любов и „слънце“ малките пациенти борещи се с тази коварна болест.
И така решихме – ние сме заедно в живота – нашите деца, нашите домашни любимци и нашата любов в живота.
Решихме по време на киноложкия ни празника в гр. Първомай – „ИзложбаТА“, да проведем и благотворителна кампания, събраните средства от която, ще дарим на клиниката Детска онкохематология в Пловдив за да лекува деца в нужда.
Защото сме заедно в ЖИВОТА. Всички НИЕ! Той е нещото, което ни събира по невъзможни начини, а ние сме тези , които трябва да го пазим и огряваме със своя оптимизъм и доброта!“

В деня на изложбата ще можете да закупите аксесоари за своя домашен любимец или да оставите вашето дарение в специална кутията. Също така и може да дарите по банковата сметка на дружеството с текст – „За благотворителната кампания „Заедно в живота““

ЕИК 176944754
Банкова сметка:
Банка ДСК гр. Първомай
IBAN BG77STSA93000023245918 BIC STSABGSF
Парите ще бъдат дарени за дете в нужда лекуващо се в клиниката или за закупуване на необходими материали за лечение.


 

Преди година тръпнехме в очакване да разберем ще успее ли киноложката изложба в Първомай да събере повече от 100 любимци. С положените усилия от Киноложкото дружество и двата ученически клуба, целта, която си постави Пеньо Запрянов беше постигната. Днес, месец преди началото на второто издание, вече има записани 316 кучета от 45 породи, от 6 държави, които ще участват в специализираните изложби на 4 различни породи, в аджилити надпреварата и в BEST IN SHOW.

Очакванията са със започването на „обратното броене“, събитието да стане още по-грандиозно и да обедини още много приятели на животните.

Прецизната организация и включването на богата съпътстваща програма, с много по- атрактивни елементи, ще превърне ИзложбаТА в събитие, на което много хора ще намерят по нещо за своите интереси. Идеята е BEST IN SHOW да бъде съчетано със събития, които да представят страната и региона – фолклор, гозби, занаяти.

Една от най- благородните начинания е кампанията „Заедно в живота“

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини