15 °C

Волейболистът Владо Николов подкрепи благотворителната кампания на кинолозите

Бившият капитан на националния отбор по волейбол Владо Николов подкрепи идеята по време на Киноложката изложба да се проведе благоторителен търг в полза на болни от рак деца. Той публикува призива на Пеньо Запрянов с коментар:

„Подкрепете тази благородна инициатива. 
Заедно с най-верните приятели на човека-кучетата да подадем ръка за помощ.

Да помогнем на нуждаещите се деца с Мон и Велислава, както и Пеньо Запрянов / председател на Киноложко дружество- Първомай/

Благодаря Ви!!!!“

Нарекохме нашата кампания „Заедно в живота“– казва Пеньо Запрянов - защото животът е нещото, с което сме дарени и трябва да ценим и пазим. Ние хората, с милостта си сме тези които малко по малко променяме света към по- добро. Децата са тези заради, които се борим цял живот. Обречени сме на това си начинание.
Нашите любимци пък са тези, които правят нашия живот по – добър , весел и смислен. През изминалата година се преплетоха съдбите на победителката в изложбата ни – Мон, едно дете от Първомай, което се лекуваше в Детска онкохематология в Пловдив, мястото където пък Мон даряваше с любов и „слънце“ малките пациенти борещи се с тази коварна болест.
И така решихме – ние сме заедно в живота – нашите деца, нашите домашни любимци и нашата любов в живота.
Решихме по време на киноложкия ни празника в гр. Първомай – „ИзложбаТА“, да проведем и благотворителна кампания, събраните средства от която, ще дарим на клиниката Детска онкохематология в Пловдив за да лекува деца в нужда.
Защото сме заедно в ЖИВОТА. Всички НИЕ! Той е нещото, което ни събира по невъзможни начини, а ние сме тези , които трябва да го пазим и огряваме със своя оптимизъм и доброта!“

В деня на изложбата ще можете да закупите аксесоари за своя домашен любимец или да оставите вашето дарение в специална кутията. Също така и може да дарите по банковата сметка на дружеството с текст – „За благотворителната кампания „Заедно в живота““

ЕИК 176944754
Банкова сметка:
Банка ДСК гр. Първомай
IBAN BG77STSA93000023245918 BIC STSABGSF
Парите ще бъдат дарени за дете в нужда лекуващо се в клиниката или за закупуване на необходими материали за лечение.


 

Преди година тръпнехме в очакване да разберем ще успее ли киноложката изложба в Първомай да събере повече от 100 любимци. С положените усилия от Киноложкото дружество и двата ученически клуба, целта, която си постави Пеньо Запрянов беше постигната. Днес, месец преди началото на второто издание, вече има записани 316 кучета от 45 породи, от 6 държави, които ще участват в специализираните изложби на 4 различни породи, в аджилити надпреварата и в BEST IN SHOW.

Очакванията са със започването на „обратното броене“, събитието да стане още по-грандиозно и да обедини още много приятели на животните.

Прецизната организация и включването на богата съпътстваща програма, с много по- атрактивни елементи, ще превърне ИзложбаТА в събитие, на което много хора ще намерят по нещо за своите интереси. Идеята е BEST IN SHOW да бъде съчетано със събития, които да представят страната и региона – фолклор, гозби, занаяти.

Една от най- благородните начинания е кампанията „Заедно в живота“

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 15.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
С намерение сте да се посветите на работните си ангажименти и няма да сбъркате. Шансовете ви за добър изход от предстояща делова среща са реални, но трябва да се постараете повече. Но не пренасяйте грижите си върху отношението ви към близките хора. Организирайте си излет сред природата, ще се обновите.
15 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Днес не са препоръчват участия във финансови операции и даване пари на заем. Повече време отделете на познатите ви неща, в които имате опит. Експериментите отложете за друг ден. Ще се заредите със свежи идеи и енергия, ако се посветите на занимания, развиващи интелектуалните ви и душевни качества.
15 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Като отговорни хора, ще се погрижите за задълженията си, оставяйки всичко останало на за по-късно. Общуването с приятели ще внесе повече настроение и желание за развлечения. Текат трансформации, които могат да повлияят на общото ви разположение, не се притеснявайте, ако се почувствате и раздразнителни.
15 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
И без особени усилия днес ще привличате вниманието на околните. Както в деловото си общуване, така и в личните си дела ще се изявите с качествата и уменията си, а защо не и с чара си. Ще получите изгодни оферти, някои от които имат отношение към бъдещия ви дом. Не семейните ще мислят за по-сериозно обвързване с партньора си.
15 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работите усилено по даден проект, в чийто успех сте абсолютно убедени. Бъдете готови за промени и противоречия с деловите партньори. До голяма степен от вас зависи дали преговорите ви ще имат резултат. Ще трябва да запазите спокойствие и да изложите ясно и точно позициите си. Ценно за вас ще се окаже намирането на верен съюзник.
15 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Днешният ден е пълен с изненади, но част от тях едва ли ще ви удовлетворят. Имате конкретни очаквания за нещата, които ви се случват, но събитията днес напълно ще ги опровергаят. Въпреки това имате възможността да извлечете дивиденти от новото положение, затова не се колебайте да го сторите. В личен план направете вие крачката към подобрение.
15 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Не пропускайте момента да покажете какво можете, още повече, че той ще създаде предпоставки за финансов просперитет. Не ви липсва мотивация, а и сте наясно, че трябва да разчитате предимно на себе си. И ще се справите. Вслушвайте се в интуицията си и се водете от разума си.
15 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Превърнете идеите си в своя цел, станете активни и действайте. Наложете си да спазите уговорените срокове и ще се поздравите с придобивки. За съжаление около вас има хора, които не споделят амбициите ви и това може да ви огорчи. Силни сте и ще се справите. Вечерта си починете.
15 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Този ден ще е динамичен и изпълнен с разнообразни преживявания. Подходете с чувство за хумор към несгодите и не се поддавайте на колебание относно важни въпроси. Действайте уверено и обмисляйте всяка своя стъпка. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа.
15 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Шансовете да завоювате сърцето на желания човек днес са огромни за това не губете време. Направете най-оптимистичния план и го изпълнете докрай. Възможно е да не се придържате към плана и да импровизирате, важно е да постигнете целта си, а това със сигурност ще стане. Честито.
15 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Краят на работната седмица ще повиши напрежението на работното място. От много страни ще ви търсят за консултация и обяснения. Намерете време и за близките си, те очакват поетите от вас обещания да бъдат спазени. А вас ви очакват финансови придобивки и среща с желан човек.
15 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Дори и да сте се почувствали огорчени от неприемливо за вас мнение на партньорите ви, не падайте духом, и не си помисляйте за промяна на плановете си. Момента не е подходящ за това. Нещо повече. Заредете се с търпение, и спокойно обмислете кой и къде греши. Бъдете доволни от съдбата, че до вас имате добър човек, на когото можете да разчитате за съвет и помощ.
15 май 2021
Последни новини