3 °C

БСП поставиха Николай Митков на 8 позиция в областната листа


Николай Митков е осми в листата на БСП за България, съобщиха от Областният съвет на Партията.
Както вече е известно водач на листата ще бъде Георги Търновалийски. Заявката на партията е листата да бъде балансирана с професионалисти в различни области-финансисти и икономисти, xора c опит в меcтната власт и регионалното развитие и националната сигурност, експерти в образоанието и земеделието, но да бъде спазен и регионалният принцип.
Решението от вчера е водачът да бъде следван от друг досегашен депутат – Манол Генов.
На трета позиция е политологът и докторант в Софийския университет Галин Дурев. След него е Атанас Телчаров - председател ОбС-Садово и експерт земеделие и селски райони. Веска Ненчева е представителят на Карлово - учител и общински съветник. Директорът на училището в Рогош, общ. Марица, Виолета Христодулова е на седма позиция. Следват Николай Митков, бившият зам.-министър на земеделието Явор Гечев, зам.-председателят на ОбС-Стамболийски Атанас Тумбалев - експерт митнически и данъчен контрол, Милко Сарафов - директор на училището в Брезово.

Осем от предложените за народни представители са под 40-годишна възраст. В листата е спазено съотношението на представители от всички сфери на икономиката и социалния живот, запазен е и балансът при регионалното представителство.

Окончателния вариант на листата на БСП за България за 17 МИР област Пловдив ще бъде утвърдена на заседание на Националния съвет на партията.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  На
  Напомнително
  19 -1
  18:29, 16 фев 2017
  Мисля, че отново е време за предизборни обещания, та нека някой от първомайските политици да обещае, че ще се реализира пътен възел Оризово на автомагистрала Тракия в посока София. Не си спомням вече кой беше обещал това да се случи до началото на 2016г.
 • 2
  Ми
  мит-35
  21 -3
  19:33, 16 фев 2017
  Нискотарифен кандидат.
 • 3
  8-
  8-ят
  14 -1
  20:57, 16 фев 2017
  Другарите спуснаха осмия диверсант - "Фитльоолу" .
 • 4
  Ха
  ха-ха
  17 0
  09:18, 17 фев 2017
  Даже и хората не го коментират под тази статия толкова е безинтересен и прозрачен......?!
 • 5
  Ча
  чана Вана
  7 0
  16:47, 17 фев 2017
  Що бе? И за миманса трябват хора! Особено ниско качествени . Умните са другаде!
 • 6
  Ня
  няма смисъл
  5 0
  19:50, 17 фев 2017
  А има ли смисъл вече да се гласува? И какво ще се промени и след тези избори? Нима има разлика в схемите на ограбване при ГЕРБ и БСП.А се очертава се коалиция между тези две партии.Тогава корупцията, ще удари тавана.
 • 7
  03
  0336
  3 -1
  10:53, 19 фев 2017
  Деца и внуци на болшевишко - пролетарската сган - легендирани под -"нови лица" и "демократичен изборен процес вътре в партията". А в действителност пробиват само тези от "червено коляно". Сервилните ординарци ,като този на снимката само пълнят масовката и подхранват илюзията . Но пък ако ...пази боже сляпо да прогледа .
 • 8
  Да
  данъкоплатец
  2 0
  04:26, 23 фев 2017
  Най-наведената на Гергов слуга и гъзоблизец...човек без собствено мнение и съвест.Марионетка

Хороскоп за 07.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Авторитетът, с който се ползвате ще разшири възможностите пред вас в бизнес и професионален план. В реализацията на целите си ще ви се наложи да правите компромиси, но няма да съжалявате. И с право, в замяна ще получите удовлетворяващи ви условия. Някой, с когото имате неизяснени отношения ще поиска обяснение.
07 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще ви въвлекат в спор, към който е по-добре да запазите неутралитет. На по-късен етап това ще ви донесе предимство, за това бъдете далновидни. Добри новини, свързани с бизнеса или службата, или отнасящи се до нова заетост. Домашен ремонт може да погълне от времето ви, но не се противете.
07 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Високите ви изисквания налагат да не спирате в развитието си, в професионален и личен план. Добрите ви контакти ще са ви от полза при търсене на повече информация по интересуващ ви въпрос. Културни интереси ще ви отведат на интересно място, сред хора, споделящи общи вълнения.
07 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Денят ви ще премине без изненади и ще успеете да се подготвите за предстояща изява. Настроението ви ще се подобри и това ще се отрази на всички около вас, ставайки по-добри, усмихнати и услужливи. Пътуванията ще преминат без излишни главоболия и с добри резултати, ако са свързани със срещи и работа.
07 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Обзети сте от ентусиазъм и горите от желания за действие. Добре ще е, ако обедините усилията си с тези на хората около вас. Можете да се надявате на успех следобед, когато имате по-благоприятни шансове да достигнете до цел. Занимават ви и личните проблеми на ваш близък. Може би наистина ще му помогнете.
07 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Очаква ви доста разнородна и интересна работа днес. Може би ще се наложи да се справяте в ситуация непривична за ежедневните ви занимания и това ще се окаже много полезно за в бъдеще. Ако се реализирате в деловата сфера денят може да ви донесе и перспективна възможност за инвестиции, което в кратък срок ще се отрази много благотворно на материалното ви положение.
07 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Съобразявайки се с обстоятелствата, ще си наложите повече тъпение в общуването с колегите и всички около вас. Прецизността, с която работите ви носи добри резултати и в същото време трупате емоционално и физическо напрежение, което ако не бъде овладяно, може да доведе до нежелани последствия.
07 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Може да се каже, че днес е един от вашите дни. Успехът ви в службата ще бъде нещо естествено днес, като няма да закъснеят и новини за повишения или добри материални и лични печалби. Сякаш сте полетели на ангелски крила. Е, напоследък доста се потрудихте и сега намерете подобаващ начин за веселба и почивка. Няма да ви липсва добра компания от верни другари.
07 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Нови развития или непредвидени обстоятелства могат да променят намеренията ви, най-вече в служебен план. Нови срокове, по-спешни задачи или неотложно пътуване ще ускорят темпото. Проявете разбиране и с работата си покажете, че сте над дребните и незаслужаващи внимание нечии капризи.
07 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Когато се чувствате добре и във форма, на всички около вас им е приятно. Настроението и самочувствието ви се нуждаят от оздравяване. Обърнете внимание на онези неща, които ви причиняват болка и ви правят унили. Дистанцирайте дразнителите, починете си от всякакви грижи, потърсете приятни за душата и тялото ви занимания.
07 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Настроението ви днес едва ли ще е върхово, за което няма конкретна причина. За да се разбирате с околните обаче, постарайте се да владеете емоциите си и да не пресичате ентусиазма на хората, които го проявяват. В личен план ще бъдете изненадани от констатация на ваш близък, която доста ще ви накара да се замислите.
07 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Идващите дни ще ви натоварят с отговорности и повече ангажименти. Гледайте днес да си починете, като оставите и на другите да се включат в домашната работа. Децата ще следват своите желания и това ще ви кара да се съобразявате с тях. Повече мислете за здравето си, има какво да промените в режима си на хранене.
07 мар 2021
Последни новини