15 °C

БСП поставиха Николай Митков на 8 позиция в областната листа


Николай Митков е осми в листата на БСП за България, съобщиха от Областният съвет на Партията.
Както вече е известно водач на листата ще бъде Георги Търновалийски. Заявката на партията е листата да бъде балансирана с професионалисти в различни области-финансисти и икономисти, xора c опит в меcтната власт и регионалното развитие и националната сигурност, експерти в образоанието и земеделието, но да бъде спазен и регионалният принцип.
Решението от вчера е водачът да бъде следван от друг досегашен депутат – Манол Генов.
На трета позиция е политологът и докторант в Софийския университет Галин Дурев. След него е Атанас Телчаров - председател ОбС-Садово и експерт земеделие и селски райони. Веска Ненчева е представителят на Карлово - учител и общински съветник. Директорът на училището в Рогош, общ. Марица, Виолета Христодулова е на седма позиция. Следват Николай Митков, бившият зам.-министър на земеделието Явор Гечев, зам.-председателят на ОбС-Стамболийски Атанас Тумбалев - експерт митнически и данъчен контрол, Милко Сарафов - директор на училището в Брезово.

Осем от предложените за народни представители са под 40-годишна възраст. В листата е спазено съотношението на представители от всички сфери на икономиката и социалния живот, запазен е и балансът при регионалното представителство.

Окончателния вариант на листата на БСП за България за 17 МИР област Пловдив ще бъде утвърдена на заседание на Националния съвет на партията.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  На
  Напомнително
  17 -1
  18:29, 16 фев 2017
  Мисля, че отново е време за предизборни обещания, та нека някой от първомайските политици да обещае, че ще се реализира пътен възел Оризово на автомагистрала Тракия в посока София. Не си спомням вече кой беше обещал това да се случи до началото на 2016г.
 • 2
  Ми
  мит-35
  20 -2
  19:33, 16 фев 2017
  Нискотарифен кандидат.
 • 3
  8-
  8-ят
  13 -1
  20:57, 16 фев 2017
  Другарите спуснаха осмия диверсант - "Фитльоолу" .
 • 4
  Ха
  ха-ха
  16 0
  09:18, 17 фев 2017
  Даже и хората не го коментират под тази статия толкова е безинтересен и прозрачен......?!
 • 5
  Ча
  чана Вана
  6 0
  16:47, 17 фев 2017
  Що бе? И за миманса трябват хора! Особено ниско качествени . Умните са другаде!
 • 6
  Ня
  няма смисъл
  4 0
  19:50, 17 фев 2017
  А има ли смисъл вече да се гласува? И какво ще се промени и след тези избори? Нима има разлика в схемите на ограбване при ГЕРБ и БСП.А се очертава се коалиция между тези две партии.Тогава корупцията, ще удари тавана.
 • 7
  03
  0336
  2 -1
  10:53, 19 фев 2017
  Деца и внуци на болшевишко - пролетарската сган - легендирани под -"нови лица" и "демократичен изборен процес вътре в партията". А в действителност пробиват само тези от "червено коляно". Сервилните ординарци ,като този на снимката само пълнят масовката и подхранват илюзията . Но пък ако ...пази боже сляпо да прогледа .
 • 8
  Да
  данъкоплатец
  1 0
  04:26, 23 фев 2017
  Най-наведената на Гергов слуга и гъзоблизец...човек без собствено мнение и съвест.Марионетка

Хороскоп за 28.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Днес ще се наложи да проявявате съобразителност и достатъчно комбинативност, за да постигнете целите си. Вие сте чаровни и привлекателни, и в определени моменти можете да разчитате и на това. Може би трябва да промените част от стратегията си по отношение на дадена личност, за да привлечете интереса й.
28 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не си пилейте силите и енергията в неясни и мъгляви възможности. Насочете вниманието си към важните моменти от дейността си. Работата ви с документи изисква повишено внимание, но ще ви осигури добри резултати във финансовата сфера. Ще ви занимават проблемите на близките ви и с подкрепата си ще им бъдете полезни.
28 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не се притеснявайте за времето си днес, ще ви стигне за всичко, което планирате. За сметка на заетостта си ще повишите финансите, бъдете доволни и не проявявайте излишно капризите си. Прибързаните решения не са препоръчителни, с тях рискувате да сгрешите. Бъдете толерантни към онези, които понасят обратите в настроенията ви.
28 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ако изпитате затруднения в работата си не се притеснявайте да потърсите подкрепа. Новини и предложения за нова работа ще зарадват други от вас. Достатъчно време сте посветили на конкретна задача, за да се отказвате от нея вече накрая й. Ще обновите връзката си с интимния ви партньор, преоткривайки в него нови качества.
28 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще срещнете добър прием днес сред колеги и клиенти. На предложенията ви ще се погледне благосклонно, предвид доказани качества и успехи. Самочувствието ви ще се подхранва и от споделените с партньора ви чувства. Връзката ви е силна и стимул за развитието ви. Ако търсите работа ще получите интересно предложение.
28 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят ще ви донесе много поводи за радост в личен и делови план. Прибързаните решения днес едва ли ще са най-удачното средство за действие. Нужна ви е по-дълготрайна стратегия, съгласувана с екипа ви.
28 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Поставяте си високи цели и в определени моменти ще трябва да забавяте темпото, което налагате, за да успявате. Една приятна изненада от любимия ви човек. Споделете вечерта си с него и бъдете на място, което ще ви помогне да се отпуснете. Вашата духовна и емоционална същност има нужда от усамотяване.
28 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще ви се наложи да направите важен избор. Имате възможност да решите важен за вас въпрос, затова не отлагайте. Колкото по-бързо това стане факт, толкова по-добре ще бъде за вас. Печелите доверието на човек от обкръжението си. Не прибързвайте с изводите относно дадено събитие.
28 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Работейки с желание и хъс за победа, ще имате отлични резултати. В тази връзка ще се постараете да приобщите към идеите си и други, като ги насърчите да се включат и покажат уменията си. Някои от вас ще поставят началото на нова дейност. Дайте си и почивка, имате нужда от нея.
28 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Недоразуменията на работното място все повече ви отегчават и след последните събития ще започнете да мислите за промяна. Неудовлетвореността ви ще е подсилена и от странични фактори, подканящи ви недвусмислено към действия. Преди да вземете окончателно решение се посъветвайте с най-близките си хора.
28 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
За да успеете при заплетена ситуация се въоръжете с търпение и вложете повече усилия. Ще се справите, но за в бъдеще бъдете толерантни към колегите и партньорите, а също и към по-младите. Ще се изнервите от разногласията в интимните отношения, но може би така узрявате и двамата. Или пък ще стигнете до извода, че противоречията са преодолими.
28 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Изключително толерантни сте с хората около вас. От това само можете да спечелите. Здравословното ви състояние е добро и не бива да се тревожите за дреболии. Помислете как можете да повишите тонуса си. Очаква ви интересна среща с човек, към когото отдавна се стремите. Имате късмет.
28 сеп 2020
Последни новини