20 °C

БСП поставиха Николай Митков на 8 позиция в областната листа


Николай Митков е осми в листата на БСП за България, съобщиха от Областният съвет на Партията.
Както вече е известно водач на листата ще бъде Георги Търновалийски. Заявката на партията е листата да бъде балансирана с професионалисти в различни области-финансисти и икономисти, xора c опит в меcтната власт и регионалното развитие и националната сигурност, експерти в образоанието и земеделието, но да бъде спазен и регионалният принцип.
Решението от вчера е водачът да бъде следван от друг досегашен депутат – Манол Генов.
На трета позиция е политологът и докторант в Софийския университет Галин Дурев. След него е Атанас Телчаров - председател ОбС-Садово и експерт земеделие и селски райони. Веска Ненчева е представителят на Карлово - учител и общински съветник. Директорът на училището в Рогош, общ. Марица, Виолета Христодулова е на седма позиция. Следват Николай Митков, бившият зам.-министър на земеделието Явор Гечев, зам.-председателят на ОбС-Стамболийски Атанас Тумбалев - експерт митнически и данъчен контрол, Милко Сарафов - директор на училището в Брезово.

Осем от предложените за народни представители са под 40-годишна възраст. В листата е спазено съотношението на представители от всички сфери на икономиката и социалния живот, запазен е и балансът при регионалното представителство.

Окончателния вариант на листата на БСП за България за 17 МИР област Пловдив ще бъде утвърдена на заседание на Националния съвет на партията.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  На
  Напомнително
  19 -1
  18:29, 16 фев 2017
  Мисля, че отново е време за предизборни обещания, та нека някой от първомайските политици да обещае, че ще се реализира пътен възел Оризово на автомагистрала Тракия в посока София. Не си спомням вече кой беше обещал това да се случи до началото на 2016г.
 • 2
  Ми
  мит-35
  21 -3
  19:33, 16 фев 2017
  Нискотарифен кандидат.
 • 3
  8-
  8-ят
  14 -1
  20:57, 16 фев 2017
  Другарите спуснаха осмия диверсант - "Фитльоолу" .
 • 4
  Ха
  ха-ха
  17 0
  09:18, 17 фев 2017
  Даже и хората не го коментират под тази статия толкова е безинтересен и прозрачен......?!
 • 5
  Ча
  чана Вана
  7 0
  16:47, 17 фев 2017
  Що бе? И за миманса трябват хора! Особено ниско качествени . Умните са другаде!
 • 6
  Ня
  няма смисъл
  5 0
  19:50, 17 фев 2017
  А има ли смисъл вече да се гласува? И какво ще се промени и след тези избори? Нима има разлика в схемите на ограбване при ГЕРБ и БСП.А се очертава се коалиция между тези две партии.Тогава корупцията, ще удари тавана.
 • 7
  03
  0336
  3 -1
  10:53, 19 фев 2017
  Деца и внуци на болшевишко - пролетарската сган - легендирани под -"нови лица" и "демократичен изборен процес вътре в партията". А в действителност пробиват само тези от "червено коляно". Сервилните ординарци ,като този на снимката само пълнят масовката и подхранват илюзията . Но пък ако ...пази боже сляпо да прогледа .
 • 8
  Да
  данъкоплатец
  2 0
  04:26, 23 фев 2017
  Най-наведената на Гергов слуга и гъзоблизец...човек без собствено мнение и съвест.Марионетка

Хороскоп за 16.06.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се потопите в благоприятна атмосфера и ще получите импулс за нови дръзновения. Това ще се отрази позитивно и на отношенията ви с колеги и партньори. Подаващата ви се енергия ще събужда у вас желания за търсения в непознати сфери и посоки. Пазете се от не контролирани емоции.
16 юни 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Благоприятен ден. Ще плувате в свои води.Днес сте на гребена на вълната.Ще се появят нови възможности за промяна и успешна дейност.Пазете се от скандал породен от засиленото ви любовно желание.
16 юни 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ако сте ясни и открито в поведението си, ще бъде по-добре за всички около вас. Текущите ви задължения ще се увеличат и това няма да се отрази добре на настроението ви. Договореностите трябва да бъдат спазени, а и вие ще се почувствате доволни от себе си след добре свършената работа.
16 юни 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Предстои ви пътуване, което отдавна очакване. Независимо дали става дума за почивка или пътуване по работа ще останете особено доволни от себе си. Заобиколени сте от разбиращи хора, които са готови да ви съдействат във всеки един момент. Не допускайте недоразумение да провали нещо, върху което дълго сте работили. Запознавате се с нови и интересни хора.
16 юни 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работните ви проекти ще подсилят усещането ви за значимост сред професионалните среди. Трудът ви ще се оцени и ще получите потвърждение, изразяващо се в пари. Заложете на професионалната си реализация и ще подобрите много страни от живота си. Сред близките си ще намирате нужното ви спокойствие, за да сте пълноценни в професията.
16 юни 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Имате известни колебания относно това как да постъпите в определена ситуация, но скоро ще установите ще се притеснявате излишно. Близките ви подкрепят безрезервно, а и вие самите ще успеете да намерите верния изход от положението. Радвате се на голяма покупка, която е дългоочаквана в дома ви. Ваш приятел ще ви сподели нещо лично, изслушайте го.
16 юни 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Предстои ви нещо важно, затова обмисляйте много внимателно всяка своя стъпка. Не подценявайте съветите на приятели и познати, всяко нещо може да ви бъде от полза. Проучвайте внимателно всяка информация, която получавате, за да сте готови да реагирате навреме. Получавате интересно предложение в личен план, не реагирайте импулсивно обаче.
16 юни 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще започнете едно, за сметка на друго, недовършено, отдавайки преднина на проблемите си. В крайна сметка от това текущите ви задачи няма да пострадат, благодарение на сътрудниците, семейството и приятелите. Оценете подкрепата им и в подходящ момент се реванширайте подобаващо.
16 юни 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
16 юни 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Нуждата от значителни средства може да подтикне някои от вас към рисковани начинания и така да си създадете неприятности. Не бързайте да действате и проявете търпение дори да се налага да направите жертви. Съвсем скоро ще попаднете на добра възможност и ще успеете без излишно напрежение да подобрите положението си. Не се поддавайте на притеснения.
16 юни 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не може да ви се отрече, че сте реалисти и не градите безпочвени хипотези. С това привличате вниманието на себеподобните и с общи усилия активността ви ще доведе до добри резултати. Ако ще пътувате обърнете внимание върху изправността на автомобила си. Помислете и с какво да зарадвате любимия си човек.
16 юни 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Ще получите финансови придобивки и ще изчистите стари задължения. Бъдете открити за желанията си и ще се радвате на споделени чувства и общи занимания. Някои от вас ще приемат на доверие думите на непознат човек, но няма да се излъжат, интуицията ви е силна. Ако не сте планирали почивните дни е време да го направите.
16 юни 2021
Последни новини