БСП поставиха Николай Митков на 8 позиция в областната листа


Николай Митков е осми в листата на БСП за България, съобщиха от Областният съвет на Партията.
Както вече е известно водач на листата ще бъде Георги Търновалийски. Заявката на партията е листата да бъде балансирана с професионалисти в различни области-финансисти и икономисти, xора c опит в меcтната власт и регионалното развитие и националната сигурност, експерти в образоанието и земеделието, но да бъде спазен и регионалният принцип.
Решението от вчера е водачът да бъде следван от друг досегашен депутат – Манол Генов.
На трета позиция е политологът и докторант в Софийския университет Галин Дурев. След него е Атанас Телчаров - председател ОбС-Садово и експерт земеделие и селски райони. Веска Ненчева е представителят на Карлово - учител и общински съветник. Директорът на училището в Рогош, общ. Марица, Виолета Христодулова е на седма позиция. Следват Николай Митков, бившият зам.-министър на земеделието Явор Гечев, зам.-председателят на ОбС-Стамболийски Атанас Тумбалев - експерт митнически и данъчен контрол, Милко Сарафов - директор на училището в Брезово.

Осем от предложените за народни представители са под 40-годишна възраст. В листата е спазено съотношението на представители от всички сфери на икономиката и социалния живот, запазен е и балансът при регионалното представителство.

Окончателния вариант на листата на БСП за България за 17 МИР област Пловдив ще бъде утвърдена на заседание на Националния съвет на партията.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    На
    Напомнително
    19 -1
    18:29, 16 фев 2017
    Мисля, че отново е време за предизборни обещания, та нека някой от първомайските политици да обещае, че ще се реализира пътен възел Оризово на автомагистрала Тракия в посока София. Не си спомням вече кой беше обещал това да се случи до началото на 2016г.
  • 2
    Ми
    мит-35
    22 -3
    19:33, 16 фев 2017
    Нискотарифен кандидат.
  • 3
    8-
    8-ят
    15 -1
    20:57, 16 фев 2017
    Другарите спуснаха осмия диверсант - "Фитльоолу" .
  • 4
    Ха
    ха-ха
    18 0
    09:18, 17 фев 2017
    Даже и хората не го коментират под тази статия толкова е безинтересен и прозрачен......?!
  • 5
    Ча
    чана Вана
    7 0
    16:47, 17 фев 2017
    Що бе? И за миманса трябват хора! Особено ниско качествени . Умните са другаде!
  • 6
    Ня
    няма смисъл
    6 0
    19:50, 17 фев 2017
    А има ли смисъл вече да се гласува? И какво ще се промени и след тези избори? Нима има разлика в схемите на ограбване при ГЕРБ и БСП.А се очертава се коалиция между тези две партии.Тогава корупцията, ще удари тавана.
  • 7
    03
    0336
    4 -1
    10:53, 19 фев 2017
    Деца и внуци на болшевишко - пролетарската сган - легендирани под -"нови лица" и "демократичен изборен процес вътре в партията". А в действителност пробиват само тези от "червено коляно". Сервилните ординарци ,като този на снимката само пълнят масовката и подхранват илюзията . Но пък ако ...пази боже сляпо да прогледа .
  • 8
    Да
    данъкоплатец
    3 0
    04:26, 23 фев 2017
    Най-наведената на Гергов слуга и гъзоблизец...човек без собствено мнение и съвест.Марионетка
Последни новини