23 °C

Свободни учителски места обявиха в Бюрото по труда

В началото на втория срок, в Бюро по труда - Първомай има обявени места за учители с английски, български език, търси се един помощник директор и други.

Търсят се още шивачки, шофьори, озеленители, електротехници и сезонни работници в селското стопанство:

Ето и пълния списък на обявените работни места:

Работни места за лица с висше образование:

1 учител по английски език

1 учител по френски език – лектор 85ч.

1 помощник - директор, учебна дейност

1 учител по български и английски език

1 учител, детска градина

Работни места за лица със средно професионално,средно общо и основно образование:

18 машинен оператор, шиене

10 кредитен администратор

1 заварчик

7 сезонен работник, горско стопанство

2 работник, отглеждащ цветя

11 общ работник

3 електротехник

1 енергетик

3 шофьор, тежкотоварен автомобил

За трудоустроени лица по чл.315, ал.1 от КТ

1 оператор, въвеждане на данни

1 комлектовач

3 обслужващ работник, промишлено производство

4 сезонен работник, земеделието

1 чистач, производствени помещения

2 склададжия

2 пазач-портиер

1 чистач/хигиенист

2 манипулант, промишлеността

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (23)

 • 1
  Br
  breh
  15 -7
  15:52, 8 фев 2017
  Скоро ще има още много обявени учителски места за местата на напусналите от Първа частна английска гимназия "Здравчо Чавдаров".
  • Мм
   ммм
   5 -6
   20:57, 9 фев 2017
   В какъв смисъл е частна? Че инвестира в нея време и средства?!?
 • 2
  Сп
  споко
  5 -8
  16:09, 8 фев 2017
  Споко. Главната директорка на общинската просвета още по-големи вреди ще нанесе на местното образование, оставайки на работа и след 62-рата си годишнина. Как не й е неудобно на тази жена?! Оттук си вадете извод за какъв човек става въпрос!!!
 • 3
  Br
  breh
  11 -6
  16:48, 8 фев 2017
  Абе Катя Николова поне си седи там в стаята, ами Здравчев дето по цел ден обикаля и досажда на хората за пари и дарения и не се усеща, че скоро хората ще вземат да се крият от него.
  • Мм
   ммм
   6 -2
   20:28, 9 фев 2017
   Даренията не са за училището, където учат децата на града, така ли да разбираме?
 • 4
  Ам
  Амин
  1 -5
  10:35, 9 фев 2017
  Пловдивска света митрополия организира курс за обу... Виж коментара
  • 11
   111
   3 -1
   14:03, 9 фев 2017
   О,АМИН,къде се загуби?Помислих,че си в кома!А ти си оживял! Днес ще се помоля за теб ""по добре""!!!!!!!
  • Ан
   АнГин
   2 0
   19:41, 9 фев 2017
   Пърумайската света общиния организира курс за обучение на крадци измамници леки жени както и по АнгУучение – начални и напреднали тарикати, преподаватели по АнГулогия и история на Общината. Те ще бъдат подготвени да водят часове по АнгУучение и в кметствата в малките населени места от Пловдивска област и да разнасят славата и учението за АнгУ.
 • 5
  До
  до ммм
  7 -6
  22:55, 9 фев 2017
  Частна е в смисъл че е наложил еднолична диктатура на управление на училището, сума ти почти неизпълними задължения на учителите, поради което няколко вече напуснаха.Отношението му към някои учители е немприемливо . А това, че често обикаля като клошар по бизнесмените на града да проси пари за някакви негови си каузи, е унизително и неправилно. Училището има делегиран бюджет и ако той е недостатъчен се търси дофинансиране от общината. Ако има желаещи частни лица да дарят, могат да отидат при желание в училището.
 • 6
  Уч
  Учител
  7 -3
  08:02, 10 фев 2017
  Като учител в това училище ми се иска да изкажа следното мнение: 1. Лично аз съм впечатлена от хъса, желанието, мотивацията и раздаването, с които един човек може да работи. 2' Някои задължения към учителите и учениците не са никак нови, а просто преди това не се спазваха или поне не се спазваха така, както би следвало да се спазват. 2. Други задължения към учителите и учениците са резултат от реформата в образованието - много нови документи и съответно нови моменти, нови изисквания и нови задължения. Но всеки си мисли, че някой в училище седи по цял ден и ги мисли. 3. Някои колеги напуснаха, но други се върнаха, доволни от факта, че училището върви напред и нагоре, има ред, има дисциплина. Че задълженията са много е ясно, но те не важат само за нашето училище. Друг е въпроса кое училище в каква степен ги спазва и изпълнява. 4. Няма как следните неща да бъдат определени като 'някакви си негови каузи': боядисване на тавани и стени, циклене и лакиране на паркет, смяна на плотовете на чиновете, нови столове за стаите, нови маси и столове за столовата, нов ламиниран паркет и нови щори за някои стаи, нова техника - лаптопи, таблети, проектори, интерактивни дъски, топла връзка, остъклено и обзаведено пространство на входа на училището за родители и деца и още много, много, наистина много - и за много от тях са дадено средства и от директора на училището. Но май тези неща не се виждат или е по лесно да ги скрием под ,някакви си негови каузи'. Фактите говорят! Добре е някой да дойде и да ги види!
  • Мм
   ммм
   5 -2
   08:57, 10 фев 2017
   Желанието да се направи кабинет в памет на наш ученик, да се събират пари за болни деца, за пострадали хора, както и за подобряване на средата, в която учат децата не са просто някакви си каузи!?! Дали промяната в училището /двор, стаи, ред, дисциплина, все повече родители, желаещи децата им да започнат или просто да продължат образованието си тук/ не е причина да се поражда злоба и завист? Дали нехаресвани са точно хората, които имат желанието и волята да си поставят цели, да ги постигат и да успяват? Дали някой не се страхува от темповете, с които се развива това училище? Дали просто не пречим на някого? Е, нека всеки сам да прави изводите за себе си! За отношението няма как да се коментира, тъй като не са цитирани имена към които отношението е неприемливо. Не се наблюдава делене на наши и ваши - реновираните кабинети са доказателство за това. Но наистина е добре внимателно да се проучват нешата преди да се коментира, освен ако целта не е друга - аз не искам на мен да ми е добре, аз искам на него да му е зле.
  • 12
   123
   2 0
   12:24, 13 фев 2017
   Ако си учител, пишеш доста неграмотно.
 • 7
  То
  Толкова е прозрачно!
  6 -2
  15:57, 10 фев 2017
  Не е ли от ясно по-ясно, че горекоментиращият/ата брех който/която демонстрира, че познава в детайли нещата, които се случват в училището е някой, който вече не е в училище, или пък някой, който е в училище, но на когото новите правила не се харесват, или пък някой от друго училище, на когото не му се нрави какво прави конкуренцията. Който и да е, а то май вариантите не са много, очевидно се пука от яд по шевовете!
 • 8
  13
  13579
  7 -7
  18:08, 10 фев 2017
  СУ "Асен Златаров"-Първомай-най-бързо развиващото се училище в областта през последните две години!!Чавдаре,дерзай!Хората в Първомай са зад теб!Плюят те наркоманите,изродите и мухловците в града!Върви с гордо вдигната глава!
  • Бр
   брех
   6 -5
   20:33, 10 фев 2017
   Не ме разбрахте. Ако иска и космодрум да направи на покрива Здравчев. Въпросът беше, че тези допълнения, реновации и подобрения трябва да се финансират от делегирания бюджет на училището, от общината или от европейски проекти. Унизително е да обикаля като цветарка по хората и ежемесечно да се просят по 50,100, 200 и т.н. лева.
 • 9
  Бр
  брех
  5 -4
  20:39, 10 фев 2017
  Надявам се поне ''най-бързоразвиващото се училище'' да промени практиката учителите да подсказват на учениците на изпитите в 7 клас и на матурите с цел после да са на челно място в статистиката за среден успех. До миналата година се преписваше и подсказваше масово. Някак си не е честно спрямо останалите училища и към децата, положили труд и упоритост.
  • Об
   Община
   7 -3
   21:28, 10 фев 2017
   Нищо унизително няма в това човек, който ЕЖЕМЕСЕЧНО отделя /и то съвсем не малък/ личен финансов ресурс /и това всеки го вижда/ да търси съдействието на бизнеса за доброто на децата на града! Който желае и може, ще помогне. Който не може, ще откаже. Бюджета очевидно не стига, но за първи път от доста време насам училището приключи годината без задължения към учителите и без заеми от Общината. Но това май няма значение! А Общината вижда и помага с каквото може, но май и това не се вижда или просто няма значение - ремонтирани тоалетни, нови алеи, затревени площадки, ремонтирано осветление в двора, изолации на покриви, а вероятно има и друго. Когато човек иска бързо да навакса пропуснатото през годините, няма как да се справи само с бюджета на училището или със съдействието на Общината, а на този етап европейско финансиране за материлна и техническа база няма. Унизително би било да има дарения, които да се отклоняват и да не се изплозват по предназначение!
   В СУ матури през последните години не са провеждани, а квесторите на изпитите след седми клас са от други училища. Кой е подсказвал???
 • 10
  Ба
  Бай Хуай
  7 -1
  09:25, 11 фев 2017
  Вие не разбирате ли че с гимназията е свършено.На чавдар както всички знаете натурата му е такава а подобни натури имат периоди на хиперактивност след това следва период на апатия и така на татък потрайте малко и ще разберете. Относно училището съдбата му е ясна каквото и да направи докато тия учители са там нищо добро не очаква учениците. Каквито и материални придобивки да се правят те нямат отношение към процеса на обучение. Историята го е доказала многократно ако някой изобщо познава историята на будния разум не му трябва топла връзка фитнес салон интерактивна дъска на будния разум му трябва добър учител който да го наставлява.Защото когато будния разум се осланя на учители като тия в гимназията много лесно може да премине в заспало състояние. Всичко в това училище е измамно както и в образованието в България като цяло и затова банда т.нар. учители си живуркат задоволявайки егото си начело с чавдар.
  • 13
   13579
   0 0
   10:16, 12 фев 2017
   Прочети по-горе какво съм написал!Ти от кои си?
  • Ко
   колеги
   2 0
   11:46, 12 фев 2017
   Човек, който в момента се бори с онкологичен проблем, няма нужда от това, което се случва тук. Моля ви, занимавайте се с нещо друго. Нека бъдем човеци.
 • 11
  Ба
  бай Йордан
  4 0
  10:21, 11 фев 2017
  Навремето имаше открити уроци, оценки за ефективността на всеки учител, статистика за успеваемост и реализация на учениците, а преподавателите излъчваха достойнство и бяха символ на прогреса. Наистина през онези години икономиката беше поставена на друга основа. Въпреки това випуските преди демокрацията се реализираха професионално почти изцяло. И сега има системи за оценяване, но като че ли биват лесно манипулирани, а резултатите сред подрастващите не са толкова добри. Пътят обаче е този! Силната общинска и обществена подкрепа за образованието е без алтернатива. Иначе демографското стопяване на града ще върви паралелно с маргинализация и вместо учител да бъде издигнат на пиедестал, това ще бъде лице с невъобразимо скромни възможности като Амин. Учителите трябвало да се готвят в Митрополията! Безумци!
 • 12
  Do
  Do 13579
  1 0
  12:03, 12 фев 2017
  Ти гледай ти от кои си не мисли за хората. Човек първом себе си трябва да погледне тогава останалите.
 • 13
  12
  123
  5 0
  13:12, 13 фев 2017
  Прав си, че ако наистина написаното е от учител в СУ, няма как да бъдат "по- добри вчера, най- добри днес", или както там сами си слагат логото... А какво се случва в училището и отношението на ръководството към учителите, се знае в целия град, колкото и да се опитват да ни замажат очите със собствените си хвалби. "Когато правиш добро- замълчи, а когато ти правят добро- разкажи на другите".

Хороскоп за 20.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Очаква ви ден, който ви предлага разнообразни възможности. Най вече от вас зависи как ще предпочетете да го прекарате, но със сигурност не трябва да спирате да се усмихвате и да забавлявате околните, защото настроението ви е страхотно.
20 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Използвайте даденостите и бъдете полезни с уменията си. Повярвайте, ще бъдете оценени, а и вие самите ще се почувствате по-добре. Хобито ще ви достави удоволствие, а превърнете ли го в основно занимание, ще спечелите повече. Други ще обмислят промени, свързани с работата или пътуванията.
20 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
В каквото и настроение да сте днес, не създавайте напрежение около себе си. Нещата ще се подреждат и без да влагате много нерви, бъдете по-спокойни и усмихнати. Нечия близост ви прави щастливи и внася сигурност в живота ви. Оценете го и се усмихнете, светът е по-добър, когато и вие сте добри към него.
20 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Чуждите неволи ви причиняват страдания и това ви прави раздразнителни. Помогнете, но не изпадайте в крайности. Животът ви ще стане по-спокоен, а вие по-сговорчиви, ако изправите собствените си грешки. Среща с приятел ще ви помогне да се отпуснете. Други ще посветят от времето си в овладяване на нови знания или изучаване на чужд език.
20 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате желание за почивка, но и няма да пренебрегнете задачите си днес. Стремежът ви за победа ще ви държи в будно състояние, като наред с това ще показвате и правилното отношение към събитията около вас. Ще се почувствате горди от себе си, запазвайки и уважението на околните.
20 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Очаква ви дълго мечтан ден в домашна обстановка, където атмосферата едва ли ще бъде нарушавана от разноречия и други неприятни неща. Наслаждавайте се на спокойствието си и ако имате време подгответе плановете си за предстоящата седмица.
20 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Без излишни вълнения ще разпределите задачите си и ще намерите време за всичко, което предвиждате за днес. Във възможностите ви е да задоволите и желанията на близките си. Това ще ги зарадва и ще подобри настроението и бита им. Предстоят ви незабравими мигове заедно. При водене на преговори бъдете максимално ясни и не изпадайте в излишни монолози.
20 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Имате нужда от почивка, за да възстановите силите си. Заемете се с нещо, което ви е приятно и не се занимавайте с чужди проблеми. Поспортувайте, за да възвърнете добрата си физическа форма и да повишите тонуса си. Денят е създаден точно за това.
20 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес обърнете по-голямо внимание на сърдечния си партньор. Ако напоследък сте пренебрегвали желанията му, сега е момента да поправите грешката си. Опитайте се да прекарате приятно този ден и най - вече да си починете. Имате богато въображение и бихте могли да измислите нещо еднакво интригуващо за всички.
20 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Разнообразие от възможности и добро настроение за представителите на знака. С каквото и да решите да се занимавате, едва ли ще ви е скучно дори за момент. Получавате интересно предложение, на което няма да откажете. Ще ви се наложи да се съгласите със свой близък по важен въпрос.
20 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не идеализирайте прекалено партньора си за да не останете разочаровани от него в един момент. Стремежът ви към независимост ще ви отдалечи от всеки, дръзнал да се доближи до вас. Сами си създавате предпоставки да страдате, като прехвърляте вината върху чуждото несъвършенства.
20 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Имате известни колебания днес относно по-нататъшните си действия на работното място. Изправени сте през труден избор, затова не избързвайте с решението си. Посъветвайте се с хората около вас и се опитайте да разберете и тяхната гледна точка, което ще ви бъде от огромна полза. В личен план си очаква временно разминаване с любимия човек.
20 сеп 2020
Последни новини