Приключи груповата фаза на Коледния турнир по футбол

Изображение 1 от 3

    13 футболни отбора от общината влязоха в битка за шампион на традиционния Коледен турнир. Разпределени в 4 групи,те излъчиха по двама водачи, които ще продължат в елеминационната фаза, която ще се проведе на 17 декември.

    Футболният турнир отново донесе много емоции и здрави битки. Най- младият отбор „Живите мъртви“ отпадна от турнира. Двамата най-възрастни играчи – ветераните Николай Бонев и Пламен Стайков изведоха своите отбори до елеминации.

    На четврътфиналите от 10 часа на площадката в СУ „Проф.д-р Асен Златаров“ ще спорят „Любеново“ и „Премиум“. 40 минути по-късно започва двубоят между „33“ и „Приители“. За място на полуфинала от 11.20 ще се борят „Ботев“, в чиито редици е Пламен Стайков и „Барут“, а последният четвъртфинал ще е от 12 часа между „Пияна тояга“ и тима на Николай Бонев - „Градина“.

    Победителите от тези двубои ще спорят за място на финала от 12.40 и 13.20 часа. За 3 и 4 място ще се играе от 14 часа, а големият финал ще е от 14.40 ч.

    Двубоите се свирят от съдийски бригади от Чирпан.

    Организаторите от Община Първомай и спонсорите са осигурили награди за най-добрите. Очаква се да бъдат отличени най-резултатният играч, най-полезен, най-добър защитник и т.н.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ня
      нямам думи
      0 0
      19:24, 12 дек 2016
      Направете си труда ПОНЕ да изписвате ПРАВИЛНО имената на отборите, госпожо Репортер !
    • 2
      Фе
      Фен на Борислав
      7 -2
      19:59, 12 дек 2016
      Една птичка ми каза, че Лико с неговите непрестанни интриги щял да води за треньор на мъжкия отбор корумпираното лице В.М- бомбето. Явно двамата искат да печелят пари на гърба на отбора, тоя Лико с непрестанните си интриги ще съсипе перфектен отбор, а от там и първомайския футбол.Дано ръководството се осъзнае и не допусне интриганта да съсипе отбора!
    • 3
      Зр
      ЗРИТЕЛ
      1 0
      20:37, 12 дек 2016
      От барутя а та година жа дигаме веке купатааа
    • 4
      Фе
      Фен
      1 0
      10:08, 14 дек 2016
      Само в.м голям футболист
    Последни новини