Нинова кани на среща шефове на групи в НС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова е провела разговори с председатели на другите парламентарно представени партии и ги е поканила на среща утре в Народното събрание, съобщиха от пресцентъра на столетницата.

Нинова е получила тяхното съгласие и разбиране, че заедно и отговорно трябва да гарантират законовия ред в България и да не допускат политическа нестабилност. 

"Конституцията на България регламентира целия път, по който трябва да се върви след оставката на правителството и това трябва да се случи със спокойно и държавническо отношение", се казва в съобщението. Срещите между ръководствата на парламентарните групи ще се проведат по време на парламентарното заседание.

Източник: offnews.bg

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ре
    реалист
    3 -2
    20:10, 14 ное 2016
    Баш пък ниновата се загрижила за България тя е бита карта сега ще секнат парите от Европа и се почва С бизнеса няма да се разплати държявата и почват проблемите а Путин няма да даде нищо той само фитилоства и до там Тютинжиите и те ще пострадат те са заложници на една партия а пък ще трябват пари за избори санирането и то ще пострада всичко е за тези 4-5 милиарда пак ще ни крадът контрабандата тръгва митничярите правят курбан
Последни новини