Автомобили препречват пътя на майки с колички

Преминаването на майки с колички по алеите до детската площадка в Дебър е затруднено.

Жените, които всеки ден минават от там - пред читалището в квартала и магазин „Орехчето“, изпратиха снимка на редакционната ни поща и потърсиха съдействие от parvomai.net, за да разрешат свой проблем.

На фотографията се вижда, че в пешеходната зона плътно едно до друго са застанали две превозни средства. Това не позволява придвижването с детска количка и изобщо затруднява движението. Проблем е, че дори да разговарят с някои от шофьорите на превозните средства, местата се заемат от други техни колеги. Преди време на това място е имало колчета, които не са позволявали паркирането. Сега паркингът пред магазина е разширен, има места и зад него, но въпреки това водачите намират за удобно да спрат точно на алеята.

Майките се обръщат с молба шофьорите да им отстъпят място за придвижване и да проявяват повече съобразителност, за да не ги затрудняват и да не се налага да сигнализират на пътна полиция.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Д.
    Д.Благоев
    0 -7
    15:29, 11 ное 2016
    Като имате кметски наместник комунист е така. Напр... Виж коментара
  • 2
    ..
    ....
    10 -1
    15:48, 11 ное 2016
    Ако искате да сложим кмета на денонощно дежурство, за да следи кой къде паркира?
    В правилника за движение по пътищата е описано къде и как да се паркира,това че някой проявяват своеволия,и паркират където си пожелаят е друг въпрос,има достатъчно голям паркинг пред магазина,а това че ги мързи да минат 2 метра повече пеша след като паркират на мястото предназначено за това кмета няма вина!Сигнализирайте за тези нередности на пътна полиция.А колкото до спирката,тя е необходима,а колко струва не мисля че е ваша работа не вие давате парите нали?На следващите избори се Кандидатирайте за кмет Господин Д.Благоев туко виж ни провървяло на Нас дебърци под ваше ръководство...
  • 3
    Фе
    фен
    1 -1
    05:29, 13 ное 2016
    или си върнете жак шейков, той поне знае как да си уплътнява времето пълноценно
Последни новини