"Борислав" с първа загуба след подадената треньорска оставка

Тимът на “Борислав” (Първомай) претърпя поражение с 1:2 при гостуването си на “Ураган” (Бояджик) в грозен мач, който се игра на маломерното игрище в с.Кабиле.

Първомайци бяха изведени от Александър Стойчев – човекът, който замени подалия оставка треньор Светослав Цольов.

Домакините от Бояджик поведоха още в 9 минута, но само 5 по-късно Георги Петров възстанови равенството със силен удар от упор.

В 32 минута „Бояджик“ отбеляза втория си гол и въпреки, че бориславци стояха по-добре на терена резултатът се запази и мачът завърши при резултат 2:1.

Във временното класиране „Борислав“ е на 7 позиция. До края на полусезона отборът отново ще има играещ треньор – Александър Стойчев.

Старши треньорът на “Борислав” Светослав Цольов подаде оставка след загубата на отбора в областния финал за Аматьорската купа от “Марица” с 0:1 и е категоричен, че няма да продължи работата си в клуба и управителният съвет прие оставката му.

Управителният съвет на ФК “Борислав” благодари на Светослав Цольов затова, че в труден момент се нае с невъзможната задача да спаси отбора от изпадане от Трета дивизия и успя да се справи, като му пожелава успех в треньорската му кариера.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Пр
    продължаваме напред
    1 -3
    12:16, 1 ное 2016
    така е като се играе с чужд лиценз (този на Къдър Пловдив). Истинският Борислав умря през 1999г.
    А на първомайци им пробутват ментето, някакво ГМО. припознавачи! Нали така?
Последни новини