Здравният медиатор удължи срока на акцията за набиране на дрехи и обувки

Здравният медиатор в общината Павлина Костадинова прецени, че е необходимо удължаване срока на акцията за събиране на дрехи и обувки до 26 октомври.

Получих поздравления от много хора за инициативата – сподели тя, но обявеният в понеделник срок се оказа недостатъчен. Обадиха се жени, които искат да използват времето през почивните дни за пренареждане на гардеробите, за да могат да отделят подходящи топли дрехи и обувки за деца в неравностойно положение.

Напомняме на всички, че освен най-необходимото за зимния период, организаторите очакват и книжки за библиотеката в село Виница.

Всеки, който иска да дари може да посети здравния медиатор Павлина Костадинова в стая № 102 в сградата на общината или да изпрати на адрес:гр. Първомай,обл. Пловдив, ул. " Братя Миладинови - Юг" № 50, за Общинска администрация - Първомай, стая 102!

Крайният срок е Димитровден – 26 октомври – когато според народното поверие, от брадата на светеца започва да се рони първият сняг и идва зимата.

Да се дарява е благородно. Заедно с дрешката всеки от нас дарява частица любов, а всяко дете, което получило любов израства голям човек, който дарява любов. 

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини