19 °C

Звярът с две врати                                   

Mercedes-AMG GT (C190) е 2-местен спортен автомобил с 2 врати. Този модел на германската компания Mercedes-Benz е приемник на Mercedes-Benz SLS AMG. Представянето на спортната кола става за пръв път на 9 септември 2014 година. Месец по-късно е и световната премиера на модела за масовия потребител. Тя се случва на автосалона в Париж.

В началото на 2016 г. вече има 3 модификации на този 2-местен звяр: GT, GT Edition 1, GT S. Немският производител потвърждава, че е готов и с версиите GT3 и Black Series. Всички тези варианти на Mercedes-AMG GT се произвеждат в завода в Зинделфингене, Германия и са достойни конкуренти на Porsche 911, Jaguar F-Type, Maserati GranTurismo.

Mercedes-AMG GT е направен с 3982 кубиков бензинов двигател. Достига мощността на 462 коня или на 510 коня и е възможно да развие 304 километра в час максимална скорост. Колата достига от 0 до 100 километра за впечатляващите 3,8 секунди, затова колата бързо е наречена “малък звяр”. Мощността се предава чрез роботизирана 7-степенна скоростна кутия с двоен съединител и ограничено приплъзване на диференциала.

През последните години Mercedes-Benz създаде редица нови технологии. Тяхната цел е опазване на околната среда и намаляване на изхвърляните вредни частици във въздуха. Ограничаването на CO₂ емисиите и разбира се разходът на гориво, са ключов приоритет на големия автомобилен строител. Малкият спортен звяр изхвърля по 216 грама въглероден двуокис на всеки изминат километър. Наред с това Mercedes-AMG GT гарантира най-високо ниво на удобство и уют чрез спортния дизайн с цяла поредица от екстри. С изключителни нива на показателите за разход на гориво и вредни емисии на изхвърлени газове, звярът с 2 врати бързо зае водещото място в своя сегмент, а на AVTOchastiONLINE24.bg се откриват за минути и се продават всички резервни части за Mercedes-AMG GT и модификациите му.

Източник: Parvomai.NET

Хороскоп за 29.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Днес ще се наложи да проявявате съобразителност и достатъчно комбинативност, за да постигнете целите си. Вие сте чаровни и привлекателни, и в определени моменти можете да разчитате и на това. Може би трябва да промените част от стратегията си по отношение на дадена личност, за да привлечете интереса й.
29 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не си пилейте силите и енергията в неясни и мъгляви възможности. Насочете вниманието си към важните моменти от дейността си. Работата ви с документи изисква повишено внимание, но ще ви осигури добри резултати във финансовата сфера. Ще ви занимават проблемите на близките ви и с подкрепата си ще им бъдете полезни.
29 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не се притеснявайте за времето си днес, ще ви стигне за всичко, което планирате. За сметка на заетостта си ще повишите финансите, бъдете доволни и не проявявайте излишно капризите си. Прибързаните решения не са препоръчителни, с тях рискувате да сгрешите. Бъдете толерантни към онези, които понасят обратите в настроенията ви.
29 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ако изпитате затруднения в работата си не се притеснявайте да потърсите подкрепа. Новини и предложения за нова работа ще зарадват други от вас. Достатъчно време сте посветили на конкретна задача, за да се отказвате от нея вече накрая й. Ще обновите връзката си с интимния ви партньор, преоткривайки в него нови качества.
29 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще срещнете добър прием днес сред колеги и клиенти. На предложенията ви ще се погледне благосклонно, предвид доказани качества и успехи. Самочувствието ви ще се подхранва и от споделените с партньора ви чувства. Връзката ви е силна и стимул за развитието ви. Ако търсите работа ще получите интересно предложение.
29 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят ще ви донесе много поводи за радост в личен и делови план. Прибързаните решения днес едва ли ще са най-удачното средство за действие. Нужна ви е по-дълготрайна стратегия, съгласувана с екипа ви.
29 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Поставяте си високи цели и в определени моменти ще трябва да забавяте темпото, което налагате, за да успявате. Една приятна изненада от любимия ви човек. Споделете вечерта си с него и бъдете на място, което ще ви помогне да се отпуснете. Вашата духовна и емоционална същност има нужда от усамотяване.
29 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще ви се наложи да направите важен избор. Имате възможност да решите важен за вас въпрос, затова не отлагайте. Колкото по-бързо това стане факт, толкова по-добре ще бъде за вас. Печелите доверието на човек от обкръжението си. Не прибързвайте с изводите относно дадено събитие.
29 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Работейки с желание и хъс за победа, ще имате отлични резултати. В тази връзка ще се постараете да приобщите към идеите си и други, като ги насърчите да се включат и покажат уменията си. Някои от вас ще поставят началото на нова дейност. Дайте си и почивка, имате нужда от нея.
29 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Недоразуменията на работното място все повече ви отегчават и след последните събития ще започнете да мислите за промяна. Неудовлетвореността ви ще е подсилена и от странични фактори, подканящи ви недвусмислено към действия. Преди да вземете окончателно решение се посъветвайте с най-близките си хора.
29 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
За да успеете при заплетена ситуация се въоръжете с търпение и вложете повече усилия. Ще се справите, но за в бъдеще бъдете толерантни към колегите и партньорите, а също и към по-младите. Ще се изнервите от разногласията в интимните отношения, но може би така узрявате и двамата. Или пък ще стигнете до извода, че противоречията са преодолими.
29 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Изключително толерантни сте с хората около вас. От това само можете да спечелите. Здравословното ви състояние е добро и не бива да се тревожите за дреболии. Помислете как можете да повишите тонуса си. Очаква ви интересна среща с човек, към когото отдавна се стремите. Имате късмет.
29 сеп 2020
Последни новини