"Отключват сцената" в Татарево на 23 юли

Отново пълен с енергия и ентусиазъм Наско Атанасов отново "Отключва сцената" на читалището в първомайското село Татарево.

„Нашето мило читалище ви очаква с нетърпение, за да докажем за пореден път, че театърът е жив и способен да донесе истинска промяна“,  написа той във фейсбук. Тази година събитието е на 23 юли от 18.30 и е изпълнено с много изненади.

От 18:30 часа 3 различни изложби ще зарадват посетителите още във фоайето на читалището:  Съвременна полска архитектура от Полски Институт София; Спомени от Резиденция Баба на Ideas Factory Association /Фабрика за идеи/, които бяха и продължават да бъдат огромен източник на вдъхновение и кураж за "Отключи сцената!".И накрая - спомени от ОТКЛЮЧЕНО 2015 — фотоси на изпълнителите, които първи повярваха в магията на възобновената татаревска сцена!

От 19:00 часа започва ексклузивна премиера на „Отключи сцената“ — документалният филм, който приятелите на Наско  от Холивуд Дейв и Габи заснеха миналото лято – ена чудесна възможност да съпреживеем вълнуващо приключение по възобновяването на сцената в Татарево.

В 19:45часа Татарево отново ще приветства старите си приятели Димитър Русев, Иван Тодоров, Крум Арнаудов, Георги Димитров и Наско Атанасов, а за първи път на сцената ще се качат Станимир Ламбов, Джеръми Хауъл и Ейдриъл Боршански. Искреността и очарованието са гарантирани!

Наско и тайфата на „Отключи сцената“ ни призовават да покажем, че промяната е не просто възможна, а неизбежна, когато обединяваща е обичта.

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ба
    баш паромаец
    2 -5
    10:54, 19 юли 2016
    Пред читалището е добре да се турне една сергия с татаревски карпузи за да могат хората да си напазаруват нещо и да не си тръгнат с празни ръки.
  • 2
    Ге
    Георги Бялков
    3 0
    22:25, 19 юли 2016
    Това е да направиш нещо за обществото, а не само празни приказки и аху иху като в Градина!Ако вси си мръдне ръцете да стори или поправи нещо ,животът ни ще тръгне напред.И един съвет към ентусиастите- не допускайте разни мазняци и депутаци до себе си.Приветствам, Ви момчета!Само напред и нагоре!
Последни новини