Д-р Катя Попова обеща на буковци скорошен старт на проект за водопровод

Изображение 1 от 3

    За пореден път д-р Попова се срещна с жителите на село Буково, Първомайско, заради проблема с водопровода, който стои нерешен от години. Още в началото на мандата си народният представител пое ангажимент да потърси варианти за разрешаването му.

    „Вече 10 години има постоянен режим на водата, което в днешни дни е недопустимо“, коментира д-р Катя Попова. Инфраструктурата тук също е в окаяно състояние. При един по-обилен валеж улиците се превръщат в реки и се оформят наноси от кал. Крайно време е да решим тези проблеми“, бе категорична още д-р Попова.

    На срещата с жителите на селото народният представител обясни подробности около изготвянето на проекта за изграждането на така нужния водопровод и увери хората, че в най-скоро време той да бъде стартиран. В село Буково хората се занимават предимно с отглеждане на животни и земеделие, а вода е нужна за всичко. Д-р Попова запозна хората и с подробности от многобройните си срещи с представители на ПУДООС. След това заедно с кмета на Буково - Али Баджаклъ огледаха мястото, където предстои изграждането на пречиствателна станция.

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      68
      681
      9 -4
      22:25, 24 юни 2016
      Просто тая говори глупости на търкалета!
      • 68
        682
        8 -4
        16:41, 25 юни 2016
        Тая може ли изобщо да говори ВЪ питам?
    Последни новини