Новото гадже на Десислава?

Азис разкри изненадващо новият приятел на Десислава. Завърналата се наскоро от гастрол в САЩ певица бе гост в "Шоуто на Азис". Водещият спретна номер на приятелката си като насочи камерите към нищо неподозиращият Галин.

„Направо ми ебахте майката", заяви тя в ефир, стъписана от изненада. „Адски готино момче, що да го клъцкаме", коментира физическите данни на Галин Катето Евро. „Казах ти да не сядаш на първия ред", безпомощно отправи укор към 20 годишния футболист от „Славия" симпатичната блондинка.

На въпроса на Азис добър ли е в леглото, Десислава откровено сподели: „Добър е колкото и във футбола. Има най-горещите ръце". А относно възрастта на момчето, тя довери: „Недейте сега, ще влезе някой полицай, да ме арестува".

Темата бе насочена и към голите снимки на Десислава, който се появиха в интернет преди време.

„Много странна история, защото така и не разбрах кой ги е взел от личния ми телефон, как и защо ги е пуснал в Интернет", коментира случая тя. Според нея не бившият й съпруг, а колега изпълнител стои зад това.

„Един рапър, с който съм пяла, беше дал някакво интервю, в което си призна, че докато сме били с комиците на турне, е прехвърлил една-две снимки от моя телефон", сподели своите съмнения Десислава.

На записа на предаването певицата подари на своя домакин огромен златен пръстен със скъпоценни камъни.

Тя сподели, че пътуването й до Америка било много вълнуващо и запомнящо се, но и малко изморително, тъй като й се наложило да смени повече от 16 полета заради многото концерти на различни места.

Като втори специален гост в студиото на Азис е „Мисис България Свят 2008" - Ралица Тодорова.

Щастливо омъжената Ралица е майка на петгодишен син и съсобственик заедно със своя съпруг на агенция за недвижими имоти. Най-красивата семейна жена у нас ще провъзгласи Василка за „Мисис Дама 2008", като я закичи с лента и корона.

Освен това признание водещата ще получи като подарък и красиво черно бюстие, дело на дизайнерката на конкурса „Мисис България Свят" - Мариета Славчева.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини