Лейди Гага с емоционална реч в памет на убитите в Орландо

Известната изпълнителка Лейди Гага се присъедини към събралите се пред кметството в Лос Анжелис хора, за да изрази своята съпричастност и да произнесе реч, посветена на 49-те жертви, убити в нощен гей клуб в Орландо, Флорида.

“Скърбим за трагичната загуба на тези невинни, млади, прекрасни хора. Нека всички днес изпратим своята любов към страдащите им семейства. Те са синове и дъщери. Бащи и майки. Наши братя и сестри”, заяви певицата и добави, че няма да позволи на гнева и възмущението и да засенчат желанието й да почете близките на загиналите.

Докато се опитваше да се пребори със сълзите, Лейди Гага продължи: “Надявам се знаете, че аз и мнозина други сме ваши приятели. Не само аз, всички тук. Ние изразяваме състраданието и лоялността на милиони хора по света, които вярват във вас. Не сте сами.”

Попзвездата беше застанала пред няколко души, носещи плакати с букви, които заедно образуваха думата Орландо, изписани в бяло на черен фон, рязко контрастиращи със знамената, обагрени с цветовете на дъгата, които част от публиката бе развяла.

“Надявам се, че утре ще успеем да намерим правилното решение, но днес ние сме с вас, Орландо, и сме тук, за да запомним ”, завърши певицата, след което прочете имената на всички жертви на най-тежкото масово убийство в историята на САЩ, при което загинаха 49 души. Въоръжен мъж нахлу в нащния гей клуб Pulse в Орландо и откри огън по посетителите. Предполага се, че извършителят е взел няколко заложници преди да бъде застрелян от полицията.

Лейди Гага отдаде почит на жертвите и в социалната мрежа: “Моля се за семействата на всички жертви на подобни стрелби. Светът се отнася с подкрепа и състрадание към болката им. Това е емоционален и травмиращ момент за много хора. Мечтая за свят, който би могъл да сложи край на насилието”, написа певицата.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини