Недосегаемият Джеймс Бонд потроши Даниел Крейг

Актьорът Даниел Крейг се яви на премиерата в Лондон на последния филм за Джеймс Бонд "Quantum of Solace" с превързана с шал ръка. Стотици фенове на филмите за агент 007 се тълпяха на "Лейчестър Скуеър" в центъра на Лондон, за да видят британеца, който е последният изпълнител на Бонд, актрисата Джуди Денч и момичетата на Джеймс Бонд Олга Куриленко и Джема Артъртън.

В 22-я филм от серията шпионски екшъни, създадени по романите на Ян Флеминг, Джеймс Бонд пътува в Панама, Чили, Италия, Австрия и Мексико. По тези места той се отдава на обичайните си занимания, луди преследвания и каскади с коли, мотори, кораби и самолети, красиви жени, международни шпионски интриги и смъртоносни битки с лошите.

Това е вторият Джеймс Бонд на актьора Даниел Крейг, който преди това игра в "Казино Роял". Крейг подчерта, че новото в този филм за 007 е хуморът.

"Мисля, че той е много смешен. Мисля, че той се оказва в куп много смешни ситуации", казва актьорът.

Той носи превръзката, заради нараняване на рамото си. На лицето си има и 8 шева, дело на добър козметичен хирург, след като бе случайно ранен от един от партньорите си по време на снимките на филма.

По повод твърде енигматичното заглавие на филма "Quantum of Solace", той обяснява, че това е момент на постигане на душевен мир. "Ако човек намери своя "Quantum of Solace", това значи, че е разбрал смисъла на живота", каза Крейг.

На премиерата на филма първа се появи актрисата Джуди Денч, която играе шеф на прочутия шпионин. Тя се яви с широко деколте и мъничка татуировка "007" на гърба.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини