Интернет сайт осигурява алиби за изневеряващи

Услугата дава на половинката ви правдоподобно обяснение

Сайтът Alibi-beton.com продава на своите клиенти алибита за „малките нередности" в живота: „Ние ви осигуряваме здраво, правдоподобно алиби, което подкрепяме с доказателсва!" е мотото на швейцарските автори на сайта.
Според ситуацията специалистите осигуряват истински сметки за ресторанти или хотели, покани, резервации за полети и т.н. Към това могат да добавят и разговори в телефонната ви сметка от името на хотели, а най- новата услуга е прикритие на новини от всякакво естество по най-дискретен начин, сред които аборт, раждане, раздяла или развод.

Основният пакет „обикновено алиби" струва 31 евро, докато „пълно алиби" върви до 55 евро. След втора поръчка има намаление за клиентите.

Бизнес моделът на виртуалната агенция за алибита, не е нов. Услуги като alibinetwork.com, от 2001 година имат всички необходими извинения в своя арсенал от предложения: от фалшифицирана хотелска сметка по имейл до покана за презентация или обаждане от шефа ви. При alibinetwork.com услугите започват като „преструвате се, че ви няма" от 75 долара, а една фалшифицирана уговорка за среща достига до 175 долара.
Предложенията в тези сайтове често са придружени от много подробни примери. Както при Ан, която, въпреки скорошната си сватба, всеки уикенд, пътува с любовника си и има проблеми да обясни честите отсъствия пред съпруга си. Не иска да провали брака си и се свързва с Алиби нетуърк, където търси най-подходящото за нея алиби (семинари, конференции, изложения и тн.). Специалистите, от своя страна също анализират положението и решават, че компютърен курс например, е иделното алиби. Веднага, щом парите са преведени, от сайта изпращат решението. За 175 долара Ан получава план за компютърен курс в детайли, както и сертификат за участие.

Изглежда, че тези сайтове са намерили свободна ниша на пазара. Техните услуги определено се ползват. Но и изневеряващите могат да спестят парите си, като сами направят хотелска сметка с помощта само на текстообработваща програма и принтер. Но най-добрият вариант е да не лъжем половинката си, защото това е напълно безплатно.
Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини