Безплатно парти в София от Deep Zone и Balthazar




Този вторник (12 август) феновете на съвременната електронна музика ще получат нов подарък от Deep Zone, Balthazar, Jackrock, Dian и Rossko - безплатно парти в клуб Duke в столицата. Специално за събитието в България идват и четири чужди диджеи - норвежецът Cave, D.A.V.E The Drummer от Великобритания, немецът Martin Montana и Leo Laker a.k.a Switchblade от Финландия, който ще се включи с лайв изпълнение.

Началото на партито е от 22:00 часа в клуб Duke (ex-"Маймунарника", SPS) в Борисовата градина, а входът ще бъде свободен. Събитието ще стане факт благодарение на Държавната агенция за младежта и спорта и е по повод 12 август - международният ден на младежта.

Концертното лято на Deep Zone и диджеите Balthazar, JackRock, Dian и Rossko продължава с пълна сила. Тяхното национално турне "R.E.D. National Tour" премина през цялата страна със страхотен успех, а през това време те успяха да подкрепят инициативата Music Space, да запишат нов сингъл, а сега стана ясно, че ще вземат участие и във фестивала Spirit Of Bourgas.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини