Чернокожи изнасилват и убиват Бритни Спиърс

Бритни ще играе главната роля в нов брутален филм. По сценарий изпълнителката попада в ръцете на група чернокожи психопати, които унижават, ограбват, бият, изнасилват и след това убиват нея и гаджето й, съобщава Daily Star. Името на лентата е "The Knoxville Carjacking Party".

Това разбира се няма да е първата и роля, както знаем през последните няколко години освен в собственото си риалити шоу "Britney & Kevin: Chaotic" тя имаше участия във филми като "Austin Powers in Goldmember", първата и главна роля в тийн бозата "Crossroads" и последно в два епизода от комедийният сериал "How I Met Your Mother".

Освен бруталните садо-мазо сцени, "интересното" за филма е, че история описана в него е по истински случай.

Действието се развива в американският град Ноксвил щата Тенеси, където на 7-ми януари двойка младежи биват отвлечени и убити. Чак година и половина след това виновника е разкрит, заловен и осъден на 22 години затвор.

Фабулата много прилича на филма "Monsters" от 2003-та с участието на Кристина Ричи (Christina Ricci), който също е по истински случай, само че тук гледната точка е от страна на убиеца, а не не жертвите, както ще е в случая с Бритни.
Източник: mp3.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини