Митьо Пищова с мис Преслава при Нед

„Любимеца на народа" Митьо Пищова отново ще видим в студиото на „Нешоуто на Нед" по GTV в понеделник, 5 май, от 22:00 ч. Той бе и един от първите гости, когато предаването стартира през м. януари. Този път обаче великотърновецът, славещ се най-вече със своите сексуални постижения, не дойде сам, а с Преслава – момичето, което спечели титлата Мис в организирания от него конкурс за красота. Според думите му тя била най-съвестна от участничките и затова е събрала 16 протокола. Митьо призна, че всъщност той не е гласувал за нея, но това не й попречило да спечели надпреварата и кристалната корона, която струва цели 4800 евро. Той определи своето поведение по време на конкурса като доста строго – изгонил няколко от участничките, които били излезнали след 9 ч. вечерта, въпреки неговите забрани, и се е карал на тези момичета, които закаснявали за репетиции.

През цялото време Пищова се притесняваше да даде думата на Преслава, защото тя била за първи път в ефир и затова отговаряше вместо нея. Все пак момичето успя да вземе думата за няколко минути. Сред нещата, които Нед успя да чуе от нея, беше обещанието й да работи за световния мир!
Пищова не пропусна да се похвали, че скоро на пазара ще се появи парфюм с неговото име. Разбира се, темата за сексуалните му постижения, също не беше подмината. Той категорично заяви, че бройката на жените, с които е спал, си остава 3083, защото е спрял да ходи по чужди жени и вече е верен на жена си.

Освен всичко друго, Митьо е активен участник и в новия конкурс на Нед за „най-шукаритетна ромска татуировка". Той ще придружи двуметровия неводещ по градовете и заедно ще изберат финалистите в конкурса, който GTV ще излъчи скоро.

Щедрият българин обеща да се грижи и за доброто настроение по време на надпреварата, като даде богата почерпка на присъстващите.
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини