Алисия и Крум за първи път в тандем

Фолкзвездата Алисия ще пристигне специално от Англия за да води церемонията по връчването на Първите годишни музикални награди на Фен ТВ, които ще се проведат на 24 март във Военния клуб в София.

В края на миналата година тя се установи за постоянно в Манчестър при бащата на детето й - Валери Божинов, за да може Божинов-джуниър да се радва на грижите и любовта и на двамата родители.

Алисия ще пристигне без любимия в България, тъй като Валери има ангажименти към отбора си и се очаква този месец да дебютира за Манчестър Сити след дълго лечение на контузия.

Освен в ролята на водещ, изпълнителката ще направи и своя сценичен дебют за тази година. Тя ще представи пред гостите и телевизионните зрители ново парче, с което ще атакува музикалните класации.

Първите годишни музикални награди на Фен ТВ за първи път ще обединят на подобна церемония изпълнители от попфолка, фолклора и поп музиката. Ето защо организаторите спряха своя избор за сценичен партньор на Алисия на Крум.

Младата надежда на поп музиката в момента е на национално турне, на което промотира дебютния си албум "Не си играй с мен". Крум също ще бъде част от празничната програма на церемонията във Военния клуб, но музикалната изненада ще се запази в тайна до самото събитие.

Алисия и Крум за първи път ще се изявяват като водещи в тандем, но двамата вече са били на една сцена. Те бяха част от турнето на Фен Тв в края на 2006 година, по случай третия рожден ден на телевизията.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини