Най-зле облечените знаменитости

Организацията PЕTA (People for the Ethical Treatment of Animals), активно участваща в движенията за защита на животните, пусна традиционния си списък си за най-зле облечените знаменитости в света за 2008 година.

Първото място в него е отредено за афроамериканската певица Арета Франклин, която заслужи оценката заради факта, че присъства на церемонията по връчването на наградите Грами, облечена с палто от вълна.

"Арета, когато отиде на наградите облечена по този начин, ти създаде впечатлението, че вероятно искаш да изпълниш прочутото парче на Бийтълс - Аз съм морж. Може и да си кралица, но не знаеш нищо за състраданието", пише на официалният сайт на PETA.

Останалите места в списъка са за американската рок звезда Мерилин Менсън, актрисата Ева Лонгория ("С кожените си дрехи тя изглежда като проститутка на "Вистерия Лейн", пише още в сайта), колежката й Линдзи Лоън, манекенката Кейт Мос и Кайли Миноуг.

Организацията обявява австралийската певица за хладнокръвна като змия заради факта, че предпочита да носи аксесоар от кожа на питон. За Лоън мнението е "Знам кой ме уби е не просто името на последния й филм, това е и плачът на животните, които са били убити, за да може тя да позира с дрехите си".

PETA признава и, че не е включила поп звездата Бритни Спиърс в списъка най-вече заради нежеланието си да я "напада" при всичките й проблеми, които има в момента. Желаещите да споделят личното си мнение могат да го сторят на FurIsDead.com
Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини