СЕМ сваля от ефир пикантната рубрика на Анн-Джи

Русото миньонче отново бе свалено от ефир, поради забрана на СЕМ. Оказва се, че Анн-Джи е най-забраняваната поп звезда в България. Преди да споменем поредния инцидент в медийното пространство, нека отправим бегъл поглед към миналото и разгледаме в хронологичен ред някои от забраните в кариерата на любимката на всички тийнейджъри.

Певицата стартира своята кариера в скандалното политическо ток шоу на Слави Трифонов "Хъшове". Заради ясната си политическа ангажираност, безпощадна критика и остра сатира шоуто бива свалено от национален ефир и се премества в кабелна телевизия.

Мястото на излъчване всеки път бива променяно, тъй като тогавашните управляващи подтискали със заплахи всеки собственик на заведение, театър или кино салон, който приюти за снимки "хъшовете".

Като част от актьорския екип на шоуто, една от най-често играните роли от Анн-Джи в политическите скечове, беше на тогавашната президентша Антонина Стоянова. След това Анн-Джи издаде първия си самостоятелен албум "The good girl", на обложката на който не случайно е изобразена бодлива тел върху езика и.

Забраните продължават с БГ Радио, които цензурират парчетата й заради западното им звучене, а в последствие са спрени тотално от ефира на радиото. Следва скандалният дует с Лейди Би, шума около тяхната сексуална ориентация и спирането на видеото към парчето им "Не сме в час" от ефира на телевизия ММ.

Следва култовото парче на Анн-Джи "Г-н Играч" и многото разбунтувани мъже от текста, последвано от "Еректус" и спирането му по националните медии от СЕМ, заради сцени в които героинята яде сурово месо.

Миналата година от И.А.Л. /Изпълнителна агенция по лекарствата/ спират реклама за лекарствен продукт за девойки, с участието на певицата и Албена Михова. Причината се базира на еротичното излъчване на певицата.

А днес е налице и поредния прецедент, спряна е рубриката в предаването "Градски легенди" по ТВ2, която Анн-Джи започна заедно с Йоана. Рубриката се излъчва едва от две седмици, но трета няма да има, както информира медиите Наско Лазаров от PR агенция ProFile.

В предаването "Градски легенди" по ТВ 2 момичетата трябваше да обсъждат пикантни играчки, като например белезници и камшици, и да коментират по забавен начин всякакви щуротии, но за съжаление зрителите няма да могат да се позабавляват с веселите идеи на сценаристите, защото СЕМ така е преценил.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини